Mijn zoektocht naar succes – part 1

Succes is voor iedereen iets anders, jij en ik zijn hierin niet gelijk. Wat voor jou succes betekend zal voor mij niet dezelfde voldoening zijn. Inmiddels heb ik wel een duidelijk beeld wat voor mij succes zou zijn. En ik ga je mee nemen in mijn zoektocht naar succes, een zoektocht die soms makkelijker lijkt dan dat hij is.

Voor dat we überhaupt stappen kunnen maken, zal ik je eerst mijn definitie moeten uitleggen van succes. Wanneer heb ik succes? En wanneer ben ik succesvol? Succes wordt gezien als de afronding van een bepaald proces en niet zozeer als doel op zich. Voor sommige mensen is veel geld iets wat betekend dat je succesvol bent. Voor anderen als je olympisch kampioen bent, nu is dat voor mij niet echt een optie. Maar je begrijpt het idee denk ik wel.

Voor mij staat succes parallel met experiences, ervaringen en momenten. Ik wil mezelf de wereld in gooien, ik wil ervaren hoe culturen zijn, hoe de natuur is en hoe je kunt genieten van de kleine dingen. Als ik succes heb behaald, dan betekend dat eigenlijken dat ik iets gedaan heb, waar ik 100% achter sta. Alles wat ik heb gedaan en waar ik niet voor de volle 100% achter stond, kan voor mij na genoeg geen succes factor zijn. Het was perslot van rekening niet 100% mijn keuze.

“Achter je keuzen staan is de start van een leuk leven!”

Veel dieper word mijn verhaal tot succes nog niet, ik zal het moeten gaan ontdekken. Maar wat ik wel weet is dat ik enorm zin heb om deze zoektocht te starten, ik ben wel toe aan een beetje onderzoek in mijn leven. Binnenkort ga ik de eerste uitdaging aan, dit zal wel spannend zijn, maar uit eindelijk heeft het een doel en daar heb ik alleen maar meer zin in! Wat dat zal zijn?Daarover later meer.

Wat bepaalt jouw succes?

xx Froukk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.