Christmas

Mijn Xmas wishlist

Kerst, de tijd van het jaar waarin we elkaar een beetje spoilen met cadeautjes! Hoewel ik al een paar maanden bezig ben met de voorbereidingen voor Falco zijn advent kalender en cadeautjes, leek het me leuk om mijn Xmas wishlist te delen! Wie weet haal jij er nog wat lastminute inspiratie uit!

Oh en mocht Falco dit lezen, wellicht helpt het hem ;), cadeautjes uitzoeken is niet zijn sterkste punt.
Hoewel ik echt niet veel zou willen, puur omdat we al zo veel hebben, maar sommige dingen zou ik wel erg leuk vinden!

– Life is short, don’t wait to dance – Valerie Kondos Field
Dit boek staat sinds het uitkomen ervan al op mijn lijstje, het is namelijk het boek van mijn grote trainster voorbeeld. Ik ben erg gevoelig voor dingen die mijn voorbeelden uitbrengen, maar dit schijnt enorm inspirerend te zijn! Aldus de recenties dan ;).

– Lipbalsem Lush
Ik heb maar 1 lipbalsem waar ik van houd, het is ook de enige lifesaver die er bestaat. Helaas is deze niet te krijgen in Nederland. Want ik wil graag de non of my Bees wax van de Lush. De mijne die ik nu heb is bijna 2 jaar oud (aangezien ik hem kreeg toen we net wat hadden). Dus ook wel toe aan een nieuwere variant!

– Michael Bublé – Love album
Mijn first en forever music love! Michael is mijn favoriete artiest allertijden en sinds een lange tijd heeft hij weer een nieuw album uitgebracht. Een album wat ik eigenlijk wel heel grag wil. Hoewel bijna niemand meer naar muziek luistert, vind ik het af en toe heel fijn om nog een CD aan te zetten!

– Kerst puzzel
Ik zou graag een grote kerstpuzzel willen van zo’n 500/1000 stukjes. En dan eigenlijk zo’n puzzel met een kerstman en cadeautjes en sneeuw. Ik zou het heerlijk vinden om in de avond te kunnen puzzelen!

– Kerst pyjama
Hoewel ik er waarschijnlijk al eentje gekocht heb dit jaar, zou ik er graag nog eentje willen! Een fijne rode met een schattige bedrukking er op! Het is zo fijn om thuis na mijn werk van werk kleding te switchen naar een heerlijke pyjama!

– Mooie sieraden
Ookal draag ik nooit sieraden, zou het leuk zijn om een mooie ketting en armband die bij elkaar horen! Niet te veel poespas, subtiel en simpel maar wel met een mooie glinstering! Het hoeft overigens niet intens duur te zijn, zolang het maar beetje goede kwaliteit is en niet groen wordt.

” Mijn Xmas wishlist is iets wat gaande het jaar ontstaat! “

– Een leuk spel 
Het lijkt me leuk om een leuk bordspel te hebben wat je met zijn 2en kan doen maar ook met de rest! Een spel wat weinig uitleg nodig heeft en makkelijk te snappen is. Why? Ik ben super slecht in spelletjes, begrijp ze niet zo snel namelijk. Maar vind het wel super leuk om ze te spelen!

Wat heb jij op je wishlist staan?

Merry Xmas, x Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.