Mijn rare eetpatroon.

Eten is altijd een bijzonder topic in mijn leven, een topic waar ik een haat – liefde verhouding mee heb. Vandaag deel ik jullie mijn rare eetpatroon, want ik eet niet zoals anderen dat doen! Wat en wanneer ik eet? lees gauw verder!

8 u – 9 u.
Als ik wakker wordt kan ik nog niet eten. Ik drink dan vaak een glas water en begin aan een latte macchiato of een chai latte. Het is maar net waar ik zin in heb. Soms lukt het me om al iets te eten, maar meestal is dit geen succes. Mocht ik een hele drukke dag hebben en al vroeg weg moeten dan neem ik altijd een broodje mee.

10 u – 11 u.
Rond deze tijd komt er bij mij pas vast voedsel naar binnen. Meestal is dit in de vorm van een broodje of een wrap met iets lekkers er op. Ook hier drink ik iets bij, meestal jus d’orange of een smoothie. Af en toe trouwens ook wel een smoothie met oats. Dat laatste scheelt helemaal in het kauwen, want dan eet ik geen broodje.

13 u – 14 u.
Rond deze tijd ga ik ergens lunchen. Meestal met 1 of 2 broodjes met hummus of pindakaas. Het is in mijn geval maar net waar ik zin in heb. Deze lunch drink ik meestal een glas water of thee bij.

Dan ben ik meestal aan het lesgeven, tijdens lesgeven eet ik ongeveer 2 a 3 (afhankelijk van duur training) wraps met pindakaas of hummus. Meestal zorg ik nog voor iets anders te kauwen, zoals tomaatjes, komkommer of paprika. Druiven of meloen wil ook nog wel eens mee gaan, dat is relatief snel te eten tijdens het lesgeven.
Daarnaast drink ik ongeveer 1,5 liter aan water tijdens het lesgeven, het zorgt voor dat al het zweet wat er uit gaat weer wordt aangevuld.

” Lesgeven is een drama voor mijn eetpatroon! “

 

21.30 u – 22 u.
Rond deze tijd eet ik meestal mijn avond eten, dit doe ik al mijn hele leven, ik heb namelijk altijd trek na mijn werk. Wel ben ik daarna nog minstens 2 uur wakker (tenzij de training heel intensief was). Ik ga vaak met Falco nog een blokje om na het eten en daarna gaan we lekker slapen! Vaak neem ik in de avond overigens 1 glaasje rivella zonder prik, vind ik gewoon lekker.

Hoe ziet jouw eetpatroon er uit?

xx Froukk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.