Personal

Mijn online liefdes verhaal – Deel 3!

Vorige week kon je deel 2 van mijn online liefdes verhaal lezen.  Mocht je deel 1 en deel twee gemist hebben, Klik dan hier: Deel 1 en Deel 2! Maar vandaag komt deel 3 alweer online! 🙂 Dit is toch wel een belangrijk moment in onze relatie geweest. Want hier sprong voor mij de vonk pas echt over! Falco was al een tijdje verliefd, maar ik was nog in de ontkenningsfase zegmaar. Nieuwsgierig wat er is gebeurd? Lees dan gauw verder!

Het was een heuze donderdag avond 16 maart. We waren weer met zijn allen aan het skypen. Iedereen ging slapen en Falco en ik bleven over. Normaal zou dit super saai zijn geweest. Maar wij vermaakten ons wel. We hebben over van alles gekletst en hadden niet door dat de tijd zo snel ging. Toen we merkten dat het langzaam licht begon te worden hebben we elkaar om 05.51 welterusten gewenst. Ik weet nog goed dat ik me daarna heel gek voelde, maar het niet kon koppelen. De dagen daarna appten we wel wat, maar ik moest werken en had weinig tijd. Maandag avond was ik pas weer thuis en dat was gelijk weer een skype sessie met de groep.
Ook hierin bleven Falco en ik lang op met als resultaat dat de wekker 04.31 aan gaf. We besloten te gaan slapen. Al heb ik die nacht weinig tot niet geslapen!

Wat was er aan de hand?

Ik voelde me gek, kon het niet koppelen en ging alles bij langs om te checken wat ik voelde. Toch kwam ik er op dat moment nog niet achter wat het was. Ik liet het los en ging slapen. De dinsdag hebben we veel geappt en dat gold ook voor woensdag. Toen we woensdag gingen skypen met de groep viel bij mij het kwartje. Ik kon namelijk mijn ogen niet van Falco afhouden. Elke keer als hij iets zij moest ik lachen en ik merkte steeds meer dat hij me blij maakte. Toch was het pas later die avond dat het kwartje echt viel! Rond 21.00 wist ik het zeker, ik vond Falco leuk! En hoewel hij mij natuurlijk de wereld aan complimentjes gaf en mij bedolf onder liefdevolle teksten en grapjes. Twijfelde ik enorm of het wel wederzijds was. Ik was bang om het eruit te gooien omdat ik niet dacht dat hij mij ook leuk vond.

Eerlijk zijn is toch het beste

In anderhalf uur had ik met mezelf besloten dat ik het gewoon moest zeggen. Als het wederzijds was dan was het misschien wel de gouden stap op te maken. En als het niet zo was, dan liep ik een blauwtje en hoefde ik hem niet weer te spreken. Ik stuurde falco een plaatje met de volgende tekst: “That awkward moment when you realize you’re falling in love and all you can think is, “oh Crap!”

Vol spanning wachte ik zijn reactie af, hij wist niet of hij een duidelijke positieve reactie gaf. Maar het was een plaatje van anna met de tekst “Keep calm and Let it go” En eerlijk gezegd wist ik niet wat ik hier mee moest!
Bedoelde hij dit nu positief, zo van het is oké en don’t worry. Of bedoeld hij dat ik er niet over na moet denken en het los moet laten. Ik twijfelde enorm!

Volgende week donderdag is het laatste deel van dit verhaal! nieuwsgierig hoe het verder ging? Stay tuned! 🙂
xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.