Christmas

Mijn mening over de Netflix kerstfilms – deel 2!

Iedereen kijkt ze bijna wel, de Netflix kerstfilms. Vandaag ga ik er mijn ongezouten kerstmening over geven! Nieuwsgierig wat ik van jouw favoriete Netflix kerst film vind? Omdat het mega veel films zijn, deel ik vandaag deel 2 met je!

A Christmas Prince

Kerst gevoel: 8/10
Liefde: 9/10
Verhaal lijn: 7/10

Toen deze film begon wist ik gelijk dat het niet hoogstaande kwalitatieve film zou zijn. Maar toen het eenmaal gaande was werd het verhaal wel leuker. Tuurlijk is het zo nep als het maar kan maar deze variant vond ik best wel leuk

De acteurs doen hun taken goed en zijn erg geloofwaardig, het verhaal daar in tegen is alles behalve logica. Maar deze film is zeker niet slecht want er zit een gigantische dosis aan liefde in deze film! Zoals bijvoorbeeld de liefde voor je kinderen, de liefde voor “normaal zijn” met een beperking etc.

A wish for Christmas
Kerst gevoel: 8/10
Liefde: 8/10
Verhaal lijn: 8/10

Deze film is het perfecte voorbeeld voor meisjes en jongens die niet voor zichzelf kunnen opkomen. Er zit een lekkere dosis kerst in, maar vooral een goede dosis familie liefde en relatie liefde in.

Deze kerstfilm heeft een hele fijne actrice in de hoofdrol, waarvan ik het jammer vind dat we haar alleen nog maar in dit soort films zien. Maar ze doet het geweldig!

En mensen wat een prachtige kerstman!

Christmas with a view

Kerst gevoel: 8/10
Liefde: 9/10
Verhaal lijn: 8/10

Deze film vond ik heerlijk, ik wil hem eigenlijk in de vakantie nog een keer kijken! Het is een hele mooie klassieke film qua sfeer, lieve mensen die er in spelen en prachtige hoofdrolspelers!

Het verhaal daarbij is ook erg leuk, er zit humor in en het is een goede samenhang van alles. ze springen niet in de tijd oid, iets wat ik altijd heel vervelend vind.

Top film!

The spirit of Christmas

Kerst gevoel: 9/10
Liefde: 9/10
Verhaal lijn: 7/10

Deze film heb ik al 20 keer gekeken het afgelopen jaar. Het is een super neppe, maar heerlijke film. Een leuk verhaal, met een extreme dosis liefde. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het kerstgevoel hierin ook wel heerlijk vind. maar misschien komt dat ook alleen van de sneeuw?

De acteurs zijn leuk, met name de man, die lijkt op Arie Boomsma en dat is zeker niet vervelend om naar te kijken. Is het de beste kerstfilm? Nee, dat zeker niet, maar ik vind hem leuk en dat is in dit geval wat telt!

” De laatste van de kerstfilms vind ik persoonlijk een van de slechtste..
Sorry, maar die remake had veel beter gekund.”

Christmas prince – The royal wedding

Kerst gevoel: 5/10
Liefde: 6/10
Verhaal lijn: 5/10

Deze film keken we allemaal mega naar uit, maar mensen het spijt me zeer. Ik vind het helemaal niets. Het is geen leuke film in mijn optiek. Ik vind de verhaal lijk niet leuk, de manier hoe het gefilmd is etc. erg jammer want ik had gehoopt op een romantisch verhaal. Maar deze film word pas romantisch in de laatste 5 minuten.

Voor mij zijn die 5 minuten niet voldoende om de rest van de film te compenseren.

Welke films hier tussen zijn jouw favorieten?

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.