Lifestyle

Mijn liefde voor notitieboekjes…♥

Altijd als ik in een winkel komt, is het eerste zo’n beetje wat ik bekijk de notitieboekjes. Grote of kleine notitieboekjes, dikke of dunne. Geen een boekje is gelijk! (tenzij je 2 dezelfde hebt 😉 ) Waarom ik zo van notitie boekjes houd en welke mijn favorieten zijn op dit moment? Vandaag schrijf ik er over! en wat ik in die notitieboekjes schrijf? Ook dat laat ik je weten!

Ik heb een hoofd vol gedachten, een hoofd vol ideeën, maar vooral een hoofd dat heel veel hersenspinsels heeft. Mijn gedachten kan ik niet gemakkelijk kwijt raken door maar gewoon te praten. Nee ik ben erg introvert op dat gebied en praat niet zo snel. Voor mij een manier om te ontspannen is mijn gedachten kwijt te raken!

Mijn gedachten opschrijven is voor mij een vorm van rust. Daarnaast vind ik het ouderwets schrijven met de hand intens fijn! Geen lappen tekst, maar wel brainstorm momentjes, lijstjes en gedachten.

Mijn favorieten

Ik heb natuurlijk een aantal favorieten. Deze liggen op plekken in huis waar ik veel ben, in mijn woonkamer, naast mijn bed en eentje (soms 2) in mijn tas van mijn werk! In deze boekjes schrijf ik mijn gedachten op, mijn gevoel en alle lijstjes waar ik rustig van word.

Mijn ultiem favorieten zijn de volgende boekjes:

De reden dat ik deze boekjes van de HEMA zo tof vind is omdat ze compact zijn, ze schrijven fijn (prettig papier). Daarnaast zijn de designs van de HEMA intens leuk! Wie word er nu niet blij van deze boekjes! 🙂
Ik in elk geval wel!

Waarom geen bullet journal?

Ik heb het geprobeerd, echt. Ik ben alleen niet zo creatief! Daarnaast kan ik niet goed tekenen en ben alles behalve orgineel qua lijntjes. Mijn illustraties zijn nog slechter als een kind van 4 en dat zorgde dan weer voor onrust bij mijzelf. Ik vind de lijstjes die mensen maken in hun bullet journal wel ultiem gaaf trouwens! Daar haal ik enorm veel inspiratie vandaan! 🙂

Ik heb dus liever gewoon een notitieboekje. Dit is voor mij minder werk en dus meer rustgevend als een bullet journal!

Wat gebruik jij liever?

xx Froukk

Eén reactie

  • Rosita

    Die notitieboekjes bij de Hema zijn inderdaad erg fijn! zelf gebruik ik nu al een half jaar een Corectbook, een herbruikbaar notitieboekje.
    Een bullet journal vind ik niks, ik gebruik altijd Google Calendar.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.