Travel

Mijn liefde voor het ontdekken van mooie plekken

Toen ik met Falco op vakantie ging, vroegen zijn ouders zich af of ik Rome wel leuk ging vinden. Of ik niet liever op een bedje aan de zee wou liggen. Ik gaf gelijk aan dat ik daar echt niet vrolijk van wordt. Nu ben ik nog steeds blij dat we de keuze voor Rome hebben gemaakt! 🙂 Vandaag vertel ik je waarom ik er zo van hou om mooie plekken te ontdekken!

Vroeger, toen ik een jong klein meisje was. Gingen we regelmatig op vakantie of er op uit! De ene keer gingen we naar de zee, de andere keer bezochten we een kasteel of museum. Altijd was er wel iets om te ontdekken en te leren!
Ik genoot er altijd enorm van als we zulke uitstapjes maakten! 🙂

Nu ben ik ouder,

en vind ik het nog steeds heerlijk om er op uit te gaan. Dingen te bezoeken, musea, kastelen of andere mooie plekjes in de wereld! Ik kan er zo enorm van genieten om ergens te komen waar bijvoorbeeld de architectuur hoog in het vaandel staat! In Rome heb ik hier bijvoorbeeld enorm van genoten! 🙂

Ik vind het geweldig om mooie plekken te ontdekken, dit kan alles wel zijn. Maar de vibe moet zegmaar goed voelen. Het moet een heerlijke sfeer zijn en ik moet mij er op mijn gemak voelen. Je hebt ook wel plekjes wat minder prettig is. Deze ben ik dan ook gauw weg. Ik weet niet, plekjes ontdekken waar ik mij prettig bij voel. Dat werkt voor mij toch wel iets beter!

Herken je dat?

Heb jij dat ook, dat je bepaalde plekjes die je ontdekt zo fijn vind dat je er meer wilt zijn? Ik had in mijn vorige woonplaats een plekje waar ik vrij regelmatig kwam om even alle drukte te ontvluchten. Nu woon ik heel ergens anders en merk ik dat ik dat plekje nog niet gevonden heb. Dus mag ik weer lekker op zoek naar fijne plekjes! 🙂 Maar als ik dan even mocht kiezen? Dan ging ik liever weer terug naar Rome of Londen! 😉

Herken je dit ook? Deel hier onder je meest favoriete plekje 🙂 

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.