Christmas

Mijn kersttruien collectie!

Als ik aan kerst denk, dan denk ik aan foute truien! En volgens mij heeft bijna iedereen er wel 1 of meerder in huis!
3 Jaar geleden ben ik begonnen met Kersttruien kopen. Nu moet je niet verwachten dat er een MEGA collectie aan komt. Nee ik laat je gewoon mijn kersttruien tot nu toe zien 🙂

Nu ben ik benieuwd, Hebben we ook een trui het zelfde?

Mijn laatste toevoeging aan mijn kersttruien collectie

Deze trui kreeg ik van mijn ouders, ze hadden een prijs gewonnen en dat was een kersttrui! Super leuk en nog leuker toen ik hem cadeau kreeg! 🙂 Happy me!
Daarnaast is deze trui heerlijk warm om boven een legging thuis te dragen (favoriete outfit!)
En dit is de enige niet blauwe trui die ik heb! :O

Mijn favoriete gekregen kerst trui

Deze kersttrui heb ik van mijn broertje en zijn vriendin gekregen! Een early birthday present en dat vind ik super lief! Deze trui zit enorm lekker en komt bij de Primark weg! Door dat de trui niet mega dik is, is hij niet heel warm. Maar eigenlijk precies goed! Wel merk je dat het een Primark trui is. De kwaliteit is OK, maar niet mega geweldig. Toch ben ik super blij met deze trui! 🙂

Mijn eerst gekregen kersttrui

Als je mij een beetje kent weet je dat ik vaak winacties win. Ik heb daar een gave voor ofzo en heb dan ook regelmatig dingen gewonnen. Zo ook deze kersttrui, deze trui is ook gelijk de start van mijn kersttruien collectie! Ik vind dit een fijne trui voor op de bank. Hij is lekker warm en heeft een leuk design! 🙂

Mijn ALL TIME favoriete kersttrui!

Deze trui komt bij de Primark weg en is ook de enige trui die ik zelf gekocht heb. DAMN wat is hij leuk.
Je ziet namelijk op de truck lampjes staan, deze lampjes flikkeren/knipperen in verschillende patronen! Hoe leuk is dat 🙂 Daarnaast is het een heerlijk warme trui en zit hij enorm lekker :)Enige nadeel is dat je door de lampjes hem niet echt kunt wassen.. Althans, ik heb nog niet uitgevonden hoe dat wel kan zonder de trui te ruïneren!

Dit was tot nu toe mijn kersttruien collectie! Ik denk dat er de komende jaren wel meer bij zullen komen! Super leuk en sfeer verhogend! Kersttruien zijn lekker warm, bijna net zo warm als een winterjassen van winterjassen.com!

Welke trui heb jij in je collectie hangen?
xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.