Lifestyle

Mijn herfst bucketlist!

Yes! de herfst is officieel volgens alle regeltjes begonnen! En dat betekend dat er een fijne periode aan komt! Wat ik wil doen in deze toffe periode? Dat vertel ik je vandaag allemaal!

– Huisdecoreren
Ik ben al een beetje begonnen, her en der liggen wat leuke herfstige sfeer dingetjes. Nog niet zo veel, maar ik begin echt net! Dus niet heel erg! Maar ik vind het heerlijk om mijn huis te vullen met herfst! Het geeft gelijk 10 maal meer warmte af dan gewoon dat zomer huis!

– Bakken
Ik wil deze herfst wat meer gaan bakken, wel wat healtier dan cakes en taarten. Een bananenbrood bijvoorbeeld. Maar er zal ook wel iets bestaan als pumpkinbread etc. Snacks die ik mee kan nemen tijdens het lesgeven bijvoorbeeld zonder al te veel troep binnen te krijgen.

– tattoo zetten
Deze herfst komt er weer een tattoo bij, iets meer en groter dan ik tot nu toe heb gehad! Maar ooh mensen wat wordt hij mooi! Waar deze komt? op mijn ruggengraat van mijn bestaande tattoo naar beneden! en mensen ik ben er super duper enthousiast over!

– Sporten
Ik ga binnenkort een proefles crossfit en boksen doen! Een poging tot opzoek zijn naar mijn nieuwe lijf. Lekker actief sporten en mezelf kunnen uitdagen in iets anders dan lesgeven! Lekker zweten en gedrild worden door iemand die je verder wil nemen op je weg naar een fitter lijf!

” De herfst is echt een heerlijke tijd! “

– Kerst voorbereiden
Ik wil tijdens de herfst ervoor zorgen dat mijn kerst planning en voorbereidingen zo goed als af zullen zijn. Ik heb er enorm zin in! Luister de muziek al even, geniet van vlogmassen van afgelopen jaren en merk dat mijn planning al wat duidelijker wordt!

– Naar de bios
Er komen allemaal leuke films uit nog dit jaar! dus dat betekend dat we lekker een aantal keren naar de film kunnen gaan! Met name de fantastic beast film is voor ons een hotspot! Daar kijk ik echt enorm naar uit!

Wat heb jij op je herfst bucketlist staan?

xx Froukk

2 reacties

    • Froukje

      Dat vraag ik me ook wel eens af! hahaha, toch een kwestie van heel specifiek je tijd indelen. Ik heb vandaag een blog dagje, dus kan ik dingen vooruitwerken. De rest van de week verdeel ik alles zo goed mogelijk zodat ik zaterdags en zondags inprincipe niets voor mijn werk hoef te doen (behalve lesgeven op zaterdag)

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.