Mijn happy lijstje!

Twee weken gelden zag ik een artikel van Rosita online komen. In dit artikel schreef zij over het feit dat ze niet altijd goed in haar vel zat en dat ze dan een lijstje maakte met allemaal dingen waar ze enorm blij van werd!
Aangezien mijn maand een rollercoaster is van happy dingen maar vooral ook van mindere dingen. Besloot ik om ook een happy lijstje te maken en dit met jullie te delen!

Laten we maar gauw beginnen met mijn lijstje! Ik heb er nu al zin in!

Mijn happy lijstje juni 2017!

  • Lieve, eerlijke en gezellige vrienden! Wie ik bedoel? Falco, Rinette, Carmen, Nicole, Rosita, Anouk, Maureen, Silke, Lisanne, Kevin, Eline, Sterre en Sjoerd.
  • Inspirerende mensen – Mensen die hun leven onder controle hebben, hun passie is hun leven en ze genieten van elke dag! Ik wou dat ik dat zo goed kon! Yoga Girl is er eentje van! Heerlijk!
  • Food – Eten is iets waar iedereen blij van word. Maar echt lekker eten en dan met name mijn favoriete gerechten! Wie word er nu niet blij van lekker eten 😉
  • Zon – Als de zon gaat schijnen, dan word ik altijd snel wat vrolijker! De zon maakt iedereen leuker en alle stomme dingen dragelijker! Oh en dan krijg ik een kleurtje! Wat natuurlijk freaking awesome is!
  • Mijn nieuwe planner – Ik heb sinds kort de Mascha planner! En damn mensen wat word ik hier vrolijk van! Het is zo fijn om lekker te kunnen plannen, overzicht te houden enzo! Ik word er enorm rustig van!
  • Alle turnsters en acroers – Ik denk de meest dankbare groep mensen die ik ken op dit moment. We werken zo hard om het seizoen nog even leuk af te sluiten! Enorm genieten dat er zulke enthousiaste meiden bestaan!
  • Wandelingen tijdens zonsondergang –  Ik kan enorm blij worden van een goede wandeling tijdens zonsondergang. De natuur word ik enorm rustig van en de zonsondergang is op een of andere manier altijd magisch!

Dit was voor nu mijn happy lijstje, ik moet eerlijk zeggen dat ik er best veel moeite mee had! Ik vond het lastiger dan ik dacht en kwam eigenlijk alleen maar bij de eerste 2 punten. Tot dat mijn vrienden me ff wakker schudden en er iets meer van een lijstje kwam..

Wat denk jij, lukt het jou om een happy lijstje te schrijven? Laat me hieronder weten wat er sowieso in zou komen te staan!

xx Froukk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *