Clothing

Mijn favoriete sportlegging!!

Het zal je vast niet verbazen, maar ik heb meer sportleggings dan spijkerbroeken! Ik heb wel geteld 2 spijkerbroeken en om en de nabij zo’n 12 tot 15 leggings. Welke mijn favoriet is? Ik deel het je vandaag!

In de jaren heb ik aardig wat sportleggings versleten. In het begin droeg ik altijd Nike, Adidas. Maar al gauw merkte ik dat de prijs-kwaliteit niet altijd terecht was. Mijn Adidas leggings overleefden mijn werk niet lang, Nike was al beter gelukkig. Maar een legging kost al gauw €60 of meer. En als je dat X mijn aantal leggings doet, dan ga je toch al richting een bedrag van €700 of meer euro voor een paar leggings.

Ook heb ik de cheapest van de cheapest uitgetest. A.K.A. Primark leggings. Hoewel ze het best lang volhouden, is de kwaliteit toch aanzienlijk minder.. Je kan er doorheen kijken en ze hebben vaak weinig steun. Dat was het dus ook niet. Tot ik op een zekere dag een zeer bekende Nederlandse winkel in liep en voor het proberen een legging mee nam. En mensen. Ze zijn geweldig! En misschien nog wel leuker, Ze kosten maar €30 en zijn zowel online als in de winkel te verkrijgen! Super chill!

“Deze sportlegging is voor mij een life Saver!”

Ik heb het dan ook over de HEMA leggings! Niet allemaal maar deze vind ik echt helemaal awesome: Mijn favoriete HEMA Legging! En weet je waarom ze fijn zijn? Ze zitten lekker strak, schijnen (mits je de goede maat koopt) amper door. Ze geven ondersteuning en zijn heerlijk flexibel waardoor een spagaat maken of een andere lenige houding geen probleem is! Ook schuren ze niet mega snel stuk! Enige min is dat pluisjes er misschien wat te veel er aan blijven hangen, maar dat is een turn dingetje gezien onze blokken kuil!

Wat is jou favoriete sportlegging en waarom?

xx Froukk

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.