Other

Mijn favoriete games op dit moment!

Huh Frouk, wat is dit? Jij gamet toch helemaal niet? Nou lieve mensen, ik moet dan helaas toch een beetje schuld bekennen. Ik game de laatste tijd best wel veel! Het is een soort welkome afleiding. Waarvan ik nog niet 100% ben of ik het nu echt heel heel leuk vind of het gewoon leuk vind. Maar dat ik het doe, is een ding wat zeker is! Vandaag deel ik mijn favorieten games met jullie!

Minecraft
Jup, I’m guilty! Ik vind Minecraft leuk en hoewel ik er niet mega goed in ben. Ik ben het wel aan het leren! Want Minecraft is wel laag drempelig! Iedereen kan het leren en iedereen kan het spelen. Ik denk oprecht dat mijn ouders dit nog zouden kunnen spelen zo simpel is het. Wat ik het leukste vind? Egg wars en Lucky Island! Why? Geen idee, het is gewoon leuk!

Fortnite
Ja hoor, speel jij dat ook?! Jup en ik ben nog niet eens mega slecht! Hoe leuk is dat. Het leukste vind ik trouwens wel om het samen met Falco, mijn broertje en soms met Carmen te spelen. Met name met Carmen is het Hilarisch, aangezien zij er niet bepaald goed in is! We kunnen vooral erg veel lachen samen en dat is erg belangrijk! 🙂

‘ Games spelen is een soort van ontspanning ‘


Lego Harry Potter

Mijn favoriete spelletje samen met Falco, Hoewel we het niet mega veel spelen, is het een spel wat ik behoorlijk leuk vind! Ten eerste natuurlijk omdat ik het samen met Falco speel, ten tweede omdat ik een mega Harry potter fan en ten derde omdat ik games ontspannend vind. Daarnaast is deze game prettiger met z’n 2en qua gamen.

Nu ben ik wel nieuwsgierig, zou jij game video’s willen kijken of niet? Want stiekem lijkt het me heerlijk om met een van deze een video op te nemen!
Laat het weten in de reacties!

xx Froukk

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.