Intentions

Mijn blog doelen 2017 reflecteren. Wat ging goed en wat was een drama!

 

Begin dit jaar, op twee januari, had ik een aantal blog doelen geformuleerd. Vandaag, de een na laatste dag kijk ik terug op mijn doelen! Want zonder te reflecteren, kun je niet vooruit gaan! Dus wat ging er goed en waar moet ik komend jaar aan werken!

Followers

Mijn doelen hier waren behoorlijk concreet: youtube 100 volgers, facebook zou ik het gaaf vinden als ik rond de 400 volgers kon halen. 500 vind ik wel extreem vooruitstekend maar wie weet, Instagram wil ik naar de 800 volgers gaan (I know extreem hoopvol) En op twitter wil ik rond de 300 volgers halen. Deze doelen zijn best ambitieus, maar wie niet droomt zal het ook nooit behalen!

Inmiddels kan ik je vertellen dat ik deze doelen ruimschoots behaald heb! Namelijk: Youtube 134, Facebook 456, Instagram 862 en twitter 562! Zoals je kunt zien is twitter het doel bijna verdubbeld. Verder heb ik alle doelen gehaald en neig ik zelfs richting de 500 op facebook! Ik kan hieruit opmaken dat al mijn doelen behaald zijn en dat is best iets waar ik trots op mag zijn!

Wekelijkse content

Wat betreft mijn wekelijkse content is er ook het een en ander veranderd:
Op Maandag en Woensdag wordt mijn sport/turn gerelateerde blog dag
Vrijdag word mijn Persoonlijke/Fotografie dag!
Op Zondag komen zoals altijd de weekviews online!
Zondags komt er een avondpraatje online Dit niet op mijn blog maar op mijn youtube kanaal
Op Donderdags ga ik proberen de extra video’s online te kunnen doen.

In plaats van 4 dagen in de week, ben ik het jaar ge-eindigt met 7 dagen per week, Slim? Weet ik niet.  ik merk dat het meer moeite koste de laatste tijd. Omdat ik denk ik ook meer tijd aan mijn werk heb besteed.  Ik ben trots op mijzelf dat ik deze doelen heb volgehouden en uitgebreid!

Qua youtube heb ik deze maand best een goede maand gehad. Ik heb vlogmas gedaan en merkte toch dat ik youtube wel leuk vond! Hoe mijn kanaal er uit gaat zien, dat weet ik nog niet. Het enige wat ik zeker weet is dat het engels blijft!

Acties

Aller eerst wil ik proberen dit jaar elk kwartaal 1 win actie te doen. Ik weet nog niet hoe en wat. Maar ik ga het realiseren!
Dit is gelukt! Ik heb er zelfs meer gedaan! Ik mocht dit jaar boeken, turnpakjes en een verrassings-pakket weggeven! Enorm leuk, wel ook mindere samenwerkingen gehad. Sommige bedrijven willen toch graag do-follow, ik liever niet. Iets waar ik toch beter mijn weg in moet vinden.

Laatste doelen

Ik wil mijzelf gaan ontwikkelen op gebied van bedrijf en digitale dingen met betrekking tot mijn blog. Digitaal ontwikkelen om mezelf te beteren! Ik heb inmiddels 3 digitale cursussen staan en ik ben van plan om daar nog een aantal aan toe te gaan voegen! Ook wil ik kijken of het lukt om na 1 jaar al je blog/YTkanaal als een bedrijf te krijgen.

Door mijn hectische jaar is deze een beetje blijven haken. En hoewel het jammer is dat ik dit niet heb kunnen afronden, heb ik er wel hard aan gewerkt! Ik heb mezelf beter in de markt gezet, dus weet wel zeker dat het een doel voor komend jaar zal worden!

Als ik terug kijk zijn mijn doelen goed gelukt! Ik ben ondertussen ook al nieuwe doelen aan het formuleren, deze zullen op 1 januari online komen! Er gaat wel veel veranderen op mijn blog, maar het zijn mooie veranderingen!

Stay Tuned!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.