Christmas

☃ Mijn 3 meest favoriete Hallmark kerst films!

Kerstfilms en kerstfilms artikelen worden je om de oren gegooid, toch vind ik dat het tijd om mijn 3 meest favoriete kerstfilms te delen! Dit jaar niet de “normale” kerstfilms, maar de speciale Hallmark kerstfilms!

Zoals jullie weten is er in Amerika een speciaal tv kanaal waar Hallmark hun films afspeelt.  Behoorlijk wat films hebben het al gemaakt tot op onze Netflix. 3 ervan zijn echt mijn ultieme favoriet! En die deel ik met jullie!

#1 – A princess for christmas

De leukste, van alle 3 met een prachtige man die hier in meespeelt. Daarnaast is het verhaal in deze film gewoon perfect! Het is oprecht een van de mooiste kerstfilms die ik ken! 🙂 Qua acteerwerk is dit de beste film denk ik wel. De acteurs zijn hier het beste. En Sam Heughan speelt er in! Dubbele bonus!

#2 – A wish for christmas

Een mooie film, met een heel voorspelbaar einde. Ofcourse, the ultime favorite van elke Hallmark film. Het is een goed vormgegeven film, zelfs voor Hallmark begrippen. Een handsome man, een goed verhaal en een mooie dame! Heerljke combinatie in de sneeuw!

#3 – A Christmas prince

De nieuwste, waar Netflix vooral heel erg trots op is. Het is een leuke grappige film, aangezien Falco dubbel lag op de bank van het lachen! 🙂 Ik vind de humor zeer goed in dit verhaal, net als het verhaal zelf. Een meisje met een beperking en een jongen die geadopteerd is, best wel hedendaagse “normale” situaties die tot op heden slecht tot te weinig geaccepteerd waren! Goed dat ze het in een film een keer als “normaal” laten zien!

Hoewel er zoveel meer Hallmark films zijn, zijn dit toch wel by far the meest sfeervolle en liefdevolle en kerstuitdragende films die er tussen zitten! Ik vind ze stiekem allemaal wel leuk!

Welke van deze drie films lijkt jou het leukste?

Merry Xmas
xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.