Coaching

Mijn 3 favoriete lockdown training spelletjes (online) + downloads

Zoals het er uit ziet zitten we nog wel even in lockdown en als coach is dat soms best wel vermoeiend. Lesgeven via een scherm is zoveel moeilijker dan in real life! En daarom ben ik voor jullie bezig geweest!

Ik zie veel coaches die opzoek zijn naar extra leuke varianten en daarom vond ik het tijd om mijn versies te delen! Ze zijn gebruiksvriendelijk en makkelijk in te vullen! Je kan ze apart krijgen of in een bundel. Dus kijk goed wat je aanklikt!

BINGOOO
Bingo is het normale spel bingo alleen zonder nummertjes. In het document wat je via deze link kan krijgen kun je gemakkelijk opdrachten toevoegen in de bingo kaart. Deze kaart kun je laten zien via het schermdelen van het platvorm waar je op lesgeeft (zoom, teams etc.). Je kan dan zelf aangeven of de kinderen de bovenste rij. middelste of hele kaart moeten voltooien. De opdracht voltooid? dan mogen ze bingo roepen in de microfoon!

Stack of Cards:
Dit spel is een spel waarbij je kinderen (of jij zelf) een pakje kaarten nodig hebben. Ikzelf laat de kinderen zelf een pakje kaarten erbij pakken zodat ze het zelf kunnen managen. Het document wat je daarvoor nodig bent kun je krijgen via deze link! Elke kaart heeft een betekenis en je kan zelf bepalen hoeveel kaarten de kinderen moeten doen.

Roll the Dice:
Voor dit laatste spel hebben de kinderen 1 dobbelsteen nodig. Elk getal correspondeert met een opdracht die jij in het document van deze link kunt krijgen. Kinderen kunnen dan hun eigen opdrachten dobbelen waardoor je op een speelse manier door de oefenstof die je aanbied heen kan. Soms is het wel handig om er een restrictie aan te geven, bijvoorbeeld: na 3 dezelfde worpen mag je dobbelen tot een ander getal. Zo kun je toch de variatie er inhouden.

Dit zijn mijn go to games die ik elke week wel een keer met de meisjes online doe, maar ook in de hal wil ik deze spelletjes wel eens gebruiken.
Ik heb ze daarom voor jullie en voor mijzelf gedigitaliseerd. En aangeboden via Etsy, zodat jij er gemakkelijk bij kan! En omdat je deze blog hebt gelezen heb ik besloten dat tot en met vrijdag 22-01 je de volgende kortingscode van 20% kan gebruiken in mijn shop: UNICORN21 Of klik op de link: https://www.etsy.com/nl/shop/my360turn?coupon=UNICORN21

Succes!

Liefs,
Frouk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.