Travel

Met wie zou ik graag willen reizen?

De afgelopen zaterdagen gingen mijn artikelen heerlijk over reizen. En omdat de zomervakantie weer voor de deur staat, leek het mij super leuk om artikel te schrijven over met wie ik graag zou willen reizen en waarom! En nee dit gaat niet over met welke vrienden, maar welke personen het mij leuk lijkt om op vakantie te gaan! Nieuwsgierig met wie ik wel een week ergens zou willen vakantie vieren?

Jochem Myjer

Jochem is de meest hilarische man van Nederland. Althans, dat vind ik. Volg je hem op instagram of facebook? Dan snap je vast waar ik het over heb. Hij ziet alles met een goede humoristische twist. Enorm hilarisch en het lijkt me dan ook heerlijk om met hem op vakantie te gaan naar het Ibiza van het noorden, om heerlijk te ontspannen maar vooral te lachen!

Louise van Fun for louise!

Een toffe youtuber, die eigenlijk zoveel mogelijk on the road leeft! En dat is misschien ook wel een de hoofd reden dat ik met hem mee zou willen op vakantie! Daarnaast is hij vegetarisch/vegan en enorm avontuurlijk! Ik vind zijn vrije stijl echt helemaal geweldig! en hij is lekker down to earth! Toffe gast! 🙂

Teske de Schepper

Teske is een van de leukste Nederlandse youtubers vind ik zelf. Ze is lekker gek, heel normaal en natuurlijk. Ik vind haar prettig down to earth en kan er erg van genieten hoe zij is! Het lijkt me heerlijk om samen naar een bijzonder land te gaan, bijzondere dingen verkennen en vooral genieten!

Yoga-girl

Bekend van instagram en om eerlijk te zijn weet ik niet eens hoe ze echt heet! haha! Ze lijkt me een intens leuk mens als ik haar podcast, instapost en instastory’s mag geloven. Daarnaast is ze heel erg down to earth, iets wat ik enorm fijn vind aan mensen. Daarnaast zou ik heel graag meer van haar willen leren, Yoga, eet gewoontes. Alles! Heerlijk mens lijkt het mij!

Als jij mocht kiezen? Met wie zou jij dan willen gaan reizen?

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.