Personal

Met iedereen willen levelen, jup thats me!

Het is weer zo’n avond, ik heb heerlijk kunnen levelen. En hoewel het korter is dan normaal, vind ik levelen altijd heel fijn. Nu ik ouder word merk ik het steeds meer, de drang om te willen levelen met mensen. En hoewel het niet altijd mogelijk is, probeer ik het wel altijd voor elkaar te krijgen. Waarom moet ik levelen? Wat levert mij dit op?

Mijn hoofd is vol, meer dan vol. Hij staat op knappen en ik wil niet dat ie barsten gaan breken. Ik piek tussen de mensen en merk steeds dat ik onder of boven hun niveau zit. Niet niveau van HAVO of iets dergelijks. Nee van denk niveau. een level. Ik match niet met de mensen om mij heen. iets wat enorm frustrerend is, iets wat er voor zorgt dat mijn hoofd nog voller is dan de bedoeling is. Ik zoek bevestiging, iemand of meerdere iemanden waarmee ik kan levelen. Iemand die denkt en actie onderneemt op het zelfde niveau als dat ik sta.

Rust

Mijn hoofd is als een kudde koeien, olifanten of wat voor groep dieren dan ook. Zet die honderden beesten in een hok voor 50 beesten en laat die beesten “proberen” te rennen. Als je nu terug gaat naar mijn hoofd, dan is elk beest een gedachten en mijn hoofd het hok. Als ik in een periode zit waarbij ik weinig tot niet kan levelen met mensen. Dan zorgt dat er voor dat er in plaats van die 50 beesten, die 100 beesten in dat hok gepropt worden. (Gedachten dus)
Hier raakt mijn hoofd enorm vol van en begint dan over te stromen.

Overstromen

Overstromen is iets waarmee het vaak misgaat, er ontstaat dan kortsluiting. En vaak gaan er dan dingen gebeuren die niet kloppen of verstandig zijn. Kan ik daar altijd wat aan doen? Nee, niet echt. Wel kan ik er voor zorgen dat ik dat kan opvangen en dat is iets wat ik inmiddels wel aardig beheers. Toch merk ik als het zo druk en onrustig staat dat het levelen met mensen enorm nodig is. En zo was vanavond een uurtje met jou perfect genoeg, even levelen. Gedachten ordenen, al was dat niet eens de insteek.

Dankjewel voor het mogen levelen met jou! Iets wat mij altijd meer oplevert dan een week vakantie! 🙂

xx Froukk

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.