Other

Macbook terug?

De afgelopen weken moest ik het doen zonder mijn gewaardeerde Macbook. Ik schrijf dit artikel ook nog op mijn asus laptop en ben er nu niet echt bepaald weg van.. Maar wanneer komt mijn macbook nu terug? En vooral wat ga ik doen als hij terug is?

Eerst even over de reparatie.
Dagen was het stil, tot ik in eens een melding kreeg dat mijn schade was beoordeeld. Volgens apple viel het kapotte onderdeel niet onder garantie en moest ik betalen. Gelukkig ben ik verzekerd en dat betekende dat in dit geval de mediamarkt voor de kosten garant stond. Inmiddels heb ik een paar dagen later een bericht gekregen dat mijn macbook gerepareerd is! En dat betekend dat een deze dagen hij terug komt!

En dan?
Bloggen, bloggen, bloggen en bloggen. Want de vakantie betekend extra tijd voor bloggen! Extra tijd gaat uit naar december, ik ga proberen om zoveel mogelijk vooruit te werken! Dat scheelt straks super veel tijd! Ik kan eindelijk weer video’s editten, want dit arme asus laptopje is dramatisch als ik iets anders wil starten dan photoscape!

Ik kan weer foto’s bewerken zonder 1000 extra stappen te doen, ook kan ik uberhaupt weer fatsoenlijk overal bij, aangezien dat op dit moment echt geen optie is. Daarnaast kan ik in stilte werken, gezien dit vliegtuig meer lawaai maakt dan een boeing 747..

” Mijn macbook geeft me rust “

RUST!
Mijn macbook terug betekend eigenlijk dat ik mijn rust ook weer terug heb. Want eigenlijk is er iets wat deze computer me heel veel geeft en dat is stress. Dan werkt ie niet, dan wil iets niet. Hij helpt me zegmaar niet echt goed. Dus wat kun je verwachten? Super veel content on its way zodra mijn macbook terug is, de reden dat het dan goed wil hoef ik denk ik niet uit te leggen 😉

Is it back already?

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.