Personal

Lipbalsem van de lush.. Mijn favoriet

Iedereen heeft wel iets favoriets! Ik heb dit ook en het is van de lush. Een lipbalsem om precies te zijn! Welke lipbalsem ik helemaal geweldig vind en tegelijkertijd er enorm om moet huilen? Dat leg ik je vandaag uit.

De lipbalsem, ik was een fanatieke vaseline gebruiker. Maar aangezien vaseline je huid afsluit en dus je drogen lippen alleen maar erger maakt. Leek het me goed om dit eens aan te gaan pakken. Toen ik in 2016 naar London ging kwam ik ook bij een lush. De ene na de andere lippenbalsem ging ik testen. En ik kwam uit eindelijk uit op deze lieverd:

None of your beeswax

Een super fijne lipbalsem. Echt! Hij smeert lekker, voedt mijn lippen goed en is niet mega vet! Ook als ik schrale lippen heb en ik smeer die, dan is het binnen no time over! Geweldig gewoon. Er is alleen 1 maar. Iets wat ik eigenlijk om te huilen vind namelijk.

“Deze lipbalsem van lush is namelijk niet in Nederland te verkrijgen!”

Gewoon niet! Hij is exclusief in de UK (voor zover bekend). Je begrijpt nu natuurlijk enorm goed dat ik mega zuinig op mijn lipbalsem ben. Hij is al meer dan 85% leeg namelijk. Iets wat ik enorm jammer vindt, en ook al kan ik hem laten versturen. Vind ik het de verzendkosten dan ook weer niet waard. Althans.. wellicht, misschien ben ik ook wel gewoon gierig. Maar vindt het zonde om het dubbele te betalen voor dit.

Maar nu we binnenkort naar Ierland gaan hoop ik eigenlijk ook dat ik daar eentje tegen kom.. De kans is wellicht een beetje klein, maar not shot is always mis.. En wellicht neem ik er dan wel 2 mee, dat scheelt weer en dan kan ik even vooruit!

Heb jij een beauty product waar je echt niet zonder kan?

xx Froukk

2 reacties

  • Petra Diender

    Ik zie op de site van Lush Nederland dat hij daar ook te bestellen is en dan neem ik toch aan dat hij dan ook gewoon in de winkels te krijgen is.

    • Froukje

      Helaas niet, het is een Londen exclusive.. dus je krijgt hem echt alleen online of in die winkels.. Hij wordt ook geshipt vanuit Londen.. 🙁

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.