Gymnastics

Lieve kleine turnster, wat wil ik je graag beschermen.

Vandaag weer een eerlijke brief naar jou, de turnster. Ik hoop dat ik je een beetje kan helpen door middel van deze goed bedoelde brief. Mocht je het fijn vinden, geef onderwerpen aan waar je graag een open en eerlijke brief over wilt ontvangen op mijn blog! Wie weet is jou onderwerp de volgende keer aan de beurt!

Lieve kleine turnster,
Wat wil ik je graag beschermen.
Beschermen tegen alle tegenslag die je nog gaat tegenkomen. En hoewel ik weet dat ik het niet volledig voor je kan opvangen en zorgen dat het je niet overkomt. Wil ik toch gaan proberen om je alvast iets te vertellen.

Turnen is geweldig, maar echt niet altijd. Begrijp me niet verkeerd, ik wil je niet ontmoedigen. Maar je zult in je turn carrière soms tegenslagen hebben. En geloof me, dat is niet erg! Het kan wel enorm lastig zijn en ik wil je graag wat tips geven hoe je er mee om kunt gaan.

Blessure’s
Blessure’s zijn lastig en super stom! Je kunt even niet turnen en je bent daarna beperkt in je mogelijkheden als je weer mag beginnen. Maar het leuke van blessures (ja er is iets leuks) is dat je meestal weer hersteld! Het heeft soms wat meer tijd nodig, want elke blessure is natuurlijk anders. Het essentiele wat ik je mee wil geven is het volgende: Het komt goed, geef het tijd. Maar blijf vooral goed op jezelf passen, zorg dat je blessure hersteld. En probeer natuurlijk wel een beetje kracht te doen. Geef het tijd, je komt terug!

“Turnen is geweldig, maar echt niet altijd. Maar dat is oké!”


Motivatie issue’s

Niet gek natuurlijk, maar wel iets waar jij lieve turnster voor moet oppassen. Het kan er namelijk voor gaan zorgen dat je niet meer wilt turnen. Iets waarvan je nu misschien denkt dat het onmogelijk is! Toch kan het voorkomen en dat is iets wat totaal niet erg is. Als je motivatie mist, dan moet je opzoek naar je motivatie! Denk na waarom jij wou turnen, bekijk video’s en films en ga opzoek naar leuke doelen! Als je weer doelen vind dat zul je motivatie terug krijgen.
Bespreek je motivatie probleem met je train(st)er vaak kunnen zij je enorm helpen!

Ik hoop dat je wat aan mijn brief hebt, ik heb hem geschreven omdat ik hoop dat ik je een beetje kan helpen. Want alle kleine beetjes helpen je!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.