LAUNCH day – Wat mijn secret project nu is?

Een maand geleden kwam daar in eens het bericht dat ik met een secret project bezig was. En vandaag kan ik jullie eindelijk vertellen wat ik ga doen! Het is namelijk heel gaaf! Dus ben je nieuwsgierig? Kijk dan snel verder!

Online cursus aanbieden!

Ja! Je leest het goed, ik ga een online cursus aanbieden. Niet zomaar een cursus, eentje over het werken op muziek. Muziek Movement. De cursus start op 25 februari en loopt tot 3 maart en is voor iemand die graag dans docent wil worden, voor iemand die turntraining geeft en graag meer op muziek wil werken. De turnster die wil leren tellen om haar vloeroefening beter te kunnen maken.

Via instagram kun jij vanuit je luie stoel deelnemen aan deze 7 daagse cursus.

Je leert tellen, werken met verschillende ritmes, maar ook hoe je programma’s kunt maken en waar je rekening mee kan houden. Een cursus die elke dag maximaal 15 minuten van je tijd neemt en heerlijk vanaf je eigen mobiel kunt volgen!
Doormiddel van stories en foto’s probeer ik je al mijn kennis te geven, die jij gelijk kunt gaan toepassen! Naast stories krijg je ook nog een beknopte versie in de vorm van een E-book. EN! je krijgt een maand lang toegang tot het beeld materiaal!

” Dit secret project heb ik met heel veel liefde samen gesteld voor jullie!”

Mocht je nu zoiets hebben JA! Frouk, dit zocht ik! Klik dan op de knop en je gaat gelijk door naar de shop!

Coach Academy 360 shop!

Je kunt ook een een cursus met privé coaching doen. Dan krijg je op een moment naar keuze een Skype sessie er bij van een half uur! (Oh en je krijgt namelijk een kwartier bonus). Dus mocht je extra willen, dan is dat mogelijk!
Al met al voor ieder wat wils! en het leuke is, je krijgt €20 korting als je de cursus koopt vóór 25 februari!

Dat was het voor vandaag, hopelijk kom je mee doen op 25 februari!

xx Froukk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.