Gymnastics

Laatste “normale” turnartikel van het jaar. en waarom deze zo laat online is!

Vandaag zou het laatste “normale” turnartikel online komen. Maar zoals je ziet, is dat niet gebeurd en ik vertel je vandaag waarom niet!

Na een aantal interviews online te hebben gezet, kreeg ik meerdere reacties van mensen  die ook hun verhaal wilde delen. Naast dat ik dat super leuk vind gaf dat in deze tijd van het jaar behoorlijk wat veel drukte. Ik ben er oprecht namelijk niet aan toe gekomen.

Het was gewoon te druk!

Sorry mensen, maar het is zo druk, ik ben enorm hard bezig met decembervoorbereidingen. Ondertussen moet ik best wel veel doen voor mijn werk en probeer ik ook nog mijn leven op orde te houden. Ik bezwijk een beetje onder de druk en heb dingen die geen prioriteit waren even links laten liggen.  Ik heb zoveel dagen gehad dat ik gewoon zoveel tijd kwijt was in al het andere dat ik hier even niet meer aan toe kom.

Erg moe..turnartikel

Daar komt ook nog eens bij dat ik de laatste weken zo enorm moe ben, dat ik bijna alleen maar slaap in de avond! Vorig jaar had ik daar ook last van en toen bleek op den duur mijn vitamine D ernstig te laag was. Ik kreeg toen ampullen van de huisarts met een hele zware stoot vitamine D. Dit jaar besloot ik mijn vitamine D niet zo laag te laten worden en vanmorgen schafte ik mijn potje vitamine D aan zodat ik het zelf kan bijvullen op dit moment.

De komende maand!

Moe en drukte let it go! Want de maand december moet ik vol energie zijn! Er staan zo veel leuke dingen gepland! Vanaf nu zal er dus elke dag een kerst artikel online komen. 24 dagen vlogs (als het me lukt) En extra video’s tijdens de kerstdagen! 🙂

Ben jij klaar voor december?
xx  Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.