Travel

Kroatië blog – Zagreb deel 4!

Vandaag deel ik voor de laatste keer foto’s van Kroatië Zagreb! Ditmaal foto’s van mijzelf en van Falco en mij samen. De laatste in een reeks met leuke foto’s, die wederom veel herinneringen! 

Kleine shout out naar een van mijn favoriete selfies op dag 1! We zaten heerlijk te genieten en ik vondt het heerlijk om me in een ander land te settelen voor een weekje! Ik kan daar namelijk echt enorm van genieten!

 Deze foto van Falco en mij is super leuk! Het was een helse klim, maar ik ben zo blij dat ik dit met hem allemaal mocht ervaren! Ik heb er enorm van genoten en zou echt super graag weer terug willen!

 Dit is in het zelfde straatje, zelfde plek. Maar dan een super leuke selfie van mijzelf! Ik moet zeggen dat ik mezelf hier eindelijk fatsoenlijk op de foto zie staan. Iets wat in mijn geval vrij bijzonder is. Ik vind mezelf niet zo snel leuk op de foto staan namelijk..  Eentje voor in de geschiedenisboeken dus! (oh en check mijn gespierde schouder!)

Een vakantie in Kroatië om nooit te vergeten!

 Hier weer een leuke van Falco en mij bij de Plitvice meren! Wat was dat een tof uitstapje en wat kan de natuur soms prachtig zijn! Falco wist zelfs van te voren zijn shirt al te matchen met het water! Hoe knap is dat? Het is een heerlijke foto en ik ben echt blij dat we deze hebben!

En natuurlijk moest ik ook een toffe selfie maken bij deze mooie meren! Ik heb hier niet zo veel aan hoeven doen, aangezien de foto al mooi van zichzelf was! Ook ik sta hier super leuk op dus ben bij dat deze foto zo goed gelukt is! 🙂

Wat vindt jij de leukste foto van deze reeks?
Laat het achter in de comments!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.