Travel

Kroatië blog – Zagreb deel 3

Vandaag deel ik de mooiste foto’s van Falco, ik zou eerst van ons samen delen maar vond zoveel leuke foto’s van Falco alleen dat ik deze weer aan hem wijd! Hij is namelijk super handsome! Hoewel hij vast niet wil dat ik dit allemaal deel, vind ik dat dit foto’s zijn om te delen! Kijken jullie mee hoe goed Falco op de foto staat in Zagreb?

Foto’s met Falco maken is altijd een uitdaging, hij is namelijk een beetje camera-shy. Maar van de 20 foto’s krijg ik hem gelukkig  ook wel eens zo mooi op de foto :). De kleuren vormen een super geheel 🙂
Onverwachts foto momentje toen we de tourist uit gingen hangen, we deden een bustour door de hele stad! Iets wat ik trouwens iedereen in een vreemde stad kan aanraden, het was heel leerzaam en koste niet eens zo heel veel! Oh en dit was een spontane foto trouwens!

Deze elle lange trap van het lage naar het hoge gedeelte in Zagreb was voor mij hels (lees: Mijn knie en ik haten trappen). Falco daarin tegen huppelde nog net niet naar boven! Wachtende wanneer ik er nu eens eindelijk aan kwam. Het voordeel van een loslopend vriendje is dat ik leuke foto’s van hem kan maken!

Plitvice was het grote uitstapje en wat hebben we genoten. Falco staat hier even mijn fotomodel te zijn, terwijl hij enorm geniet van het prachtige uitzicht! In mijn artikel met de plitvice foto’s kun je trouwens zien wat zijn uitzicht was. Klik hier! Voor het hele artikel!

Op het hoogste punt van Zagreb in de 360 toren/club maakte ik deze foto. Ik kan er niets aan doen maar Falco ziet er hier super goed uit!

“De mooiste foto van Falco in Zagreb!”

Aan het einde vond ik dit mooie stukje op de stijger waar ik Falco (en ons zelf later) op de foto zette, het wat is echt deze kleur. dat heb ik niet gephotoshopt! Plitvice was zo intens prachtig dat ik niet kan wachten om andere natuurparken van de wereld te bekijken!

Welke foto van Falco vindt jij het mooiste?

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.