Travel

Kroatië blog – Zagreb deel 2

Falco en ik gingen onlangs op vakantie naar Kroatië, het was een vakantie om nooit te vergeten!! Vandaag deel ik de mooiste foto’s van het Nationaal park Plitvice! Een park waar we 2 uurtjes voor in de bus hebben gezeten, maar wat het dubbel en dwars waard was!

Ready?
Het park is prachtig, zelfs het begin was al geweldig! Het is vol met beekjes en watervalletjes, het is super sprookjes achtig en de foto’s die je online ziet zijn geen grapje!

Check de uitgestrekte lengte van dit eerste meer. Het uitzicht is geweldig mooi, het water is alles behalve troebel en je kunt alles er in zien!

Hier weer dat prachtige heldere water, het was groen/blauwig en super mooi om te zien. De foto is nagenoeg niet bewerkt!

Een van de mooiere watervallen helemaal aan de overkant van een meer! Het is zo rust gevend om hier te zijn, heerlijk gewoon 🙂

Nog zo’n mooie waterval, hier stond een best wel lange rij, omdat iedereen een zogenaamde goede angel had voor foto’s. Wij maakten op die zelfde plek een foto, maar iets verder doorlopen zorgde voor deze mooie foto en was het dus meer waard!

“Kroatië heeft zoveel moois te bieden!”

Nog zo’n mooie waterval, het hoge gedeelte van plitvice zit er vol mee, het is prachtig om te zien en genieten met een hoofdletter G!

Door de bomen nog een glimps kunnen pakken van een prachtige plek, wederom een prachtige waterval en het super mooie water met deze prachtige kleur!

Pratend over mooie uitzichten, is dit denk ik wel een van de mooisten, het zicht reikt verder dan dat we zelfs kunnen zien! Het is gewoonweg prachtig!

Met de boot konden we terug naar ons begin punt. De boot en het busje zitten bij de toegangsprijs in, het was een kort tochtje. Maar je kunt ook een lange naar een ander punt doen, het ligt er maar net aan waar je naar toe wilt gaan!

Nou, nu dan nog de laatste foto, een waterval met mooi groenblauw water! Ik vind dit zo prachtig om te zien! Wat was dit mooi mensen! Mocht je ooit in de buurt zijn, ga daar heen! Het was onze 2 uur durende busrit meer dan waard!

Dit waren de foto’s van deze keer, volgende week nog een leuk foto artikel voor jullie!
Misschien de laatste, Misschien ook niet!

Wat is je favoriete foto? 

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.