Christmas

☃ Kleiner wonen, hoeveel bomen?

Zoals jullie allemaal weten ben ik verhuisd afgelopen jaar. Ik woon nu kleiner en bij iedereen kwam vrij snel de vraag: Hoeveel bomen ga je in huis neerzetten? Vandaag deel ik het met jullie!

Stiekem baal ik wel dat mijn woning kleiner is dan eerst. Ik kan niet net zoveel versiering ophangen en neerzetten als in het vorige huis. Super jammer!  Aangezien dat iets is wat ik heerlijk vind! Maar ja, ik moet het er mee doen en vandaag deel ik met jullie hoeveel bomen er nu staan in dit huis en vooral ook hoe ze er uit zien! 🙂

Woonkamer!

In de woonkamer staat altijd 1 boom, deze is heerlijk vertrouwd! Rood met goud is het thema van deze boom, net als elk jaar. Toch is er het een en ander anders aan deze boom. Hij staat namelijk nu op een verhoging! 🙂 En dat maakt hem eigenlijk een hele andere boom! Erg leuk wel, want nu kan er ook eens decoratie onder staan zoals ik dat elk jaar wil!

Keuken!

Hoewel de woonkamer en keuken 1 geheel zijn, is er dit jaar mijn kleine kerstboompje in de keuken beland! En het is net of deze hier altijd had moeten staan! Dit boompje word vergezeld door de koffie apparaten en de waterkoker! Je wordt in elk geval happy als je aan het koken bent! 🙂

Slaapkamer!

Heel lang bleef het leeg in de slaapkamer, ik wist niet echt hoe de boom er zou gaan passen. Maar! het past. En deze boom heb ik samen met Falco gedecoreerd! Lang duurde het voordat ik eindelijk bedacht hoe het moest staan! Maar toen het kwartje in een keer viel, was het zo opgelost! En hij past er precies! Super fijn om toch nog een 2e grote kerstboom in huis te kunnen hebben!

Die 3e kerstboom?

Die heb ik cadeau gegeven aan Leny en Peter. Ze hebben na hun woningbrand natuurlijk geen kerstboom meer en ik wou de 3e boom van vorig jaar wel kwijt, hij nam te veel ruimte in.  Ik heb hem dus kunnen doneren samen met alle wit/zilvere ballen die ik er in had! 🙂 Dus het was voor een goed doel!

Hoeveel bomen heb jij in je huis?
Merry Xmas!
xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.