Christmas

☃ Kerstmuziek – Mijn top 25 van 2017!

Ook dit jaar is het weer tijd om mijn top 25 van favoriete kerstmuziek online te zetten! En verrassend genoeg zit er veel verandering in ten opzichte van vorig jaar!

Nummer 25  tot nummer 20

Nummer 25,24,23,22 en 21 zijn heerlijke nummers. Ook zijn al deze nummers nieuw in mijn top 25! Sommige maakten het vorig jaar wel bijna tot hoofd selectie, maar net niet tot in de top 25! De leukste van deze 5 is toch wel het liedje: “Everyday is Christmas” van Do! Ik vind het een heerlijk sfeervol nummer! Deze maakte het vorig jaar net niet, maar is zeker een goede toevoeging bij deze playlist!

Nummer 20 tot  nummer 10

De nummer 20 tot en met 11 zit een een paar oude bekenden in! Onder andere Michael Bublé met “It’s beginning to look a lot like Christmas”. Er zitten ook hele mooie nieuwe nummers bij! “Believe” van Josh Groban vind ik persoonlijk erg mooi! Maar ook “The first noël” van de 3j’s is erg mooi gezongen en straalt voor mij echt wel de kerst spirit uit! 🙂 Ook zijn natuurlijk The Pentatonix zitten weer ruimschoots in de lijst.

Nummer 10 tot en met nummer 1!

De belangrijkste nummers staan toch wel in de top 10! Er staan ook nieuwe nummers tussen zoals “Christmas C’mon” van Lindsey Stirling en “It’s beginning to look a lot like christmas” van Noah Cyrus. Deze nummers zijn wel erg gaaf gezongen en ik moet eerlijk zeggen dat die van Noah Cyrus bijna in mijn top 3 stond! Ik vind hem zo lekker gezongen! 🙂 Maar mijn nummer 1 is dan toch wel “O holy night”. Net als vorig jaar, alleen is dit jaar de andere artiest. Namelijk Josh Groban! Een van mijn favoriete zangers van kerstliedjes! Josh Groban is samen met Michael Bublé mijn favoriete zanger als het om kerstmuziek gaat. Ze zijn awesome!

Nu ben ik natuurlijk nieuwsgierig, wat is jouw favoriete kerst muziek top 5?! Laat je 5 favoriete liedjes achter hier beneden in de reacties en wie weet staat deze volgend jaar in mijn lijst! 🙂 
Merry X-mas,
xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.