Christmas

☃ Kerstmuziek – Mijn meest favoriete manieren om het te luisteren

Iedereen is deze tijd van het jaar wel kerstmuziek aan het luisteren. Zo deelde ik deze maand mijn ultimate christmas playlist al en mijn top 25 van favoriete kerstliedjes dit jaar! Maar hoe luister ik het liefste mijn kerst muziek? Ik deel je mijn meest favoriete manieren vandaag!

Spotify

Spotify vind ik heerlijk! Ik ben premium gebruiker en kan dus onbeperkt luisteren zonder reclames! Genieten met een hoofdletter! Ik luisterde afgelopen jaar ook meer dan 90836 minuten naar muziek geluisterd aldus spotify. 3291 verschillende nummers van 1930 verschillende artiesten in 16 genres! Dat zijn er best wel veel eigenlijk!
Mocht je mijn kerst playlisten nog niet volgen:

LP

Ik moet eerlijk zeggen dat ik als allerliefste manier van afspelen toch wel mijn LP speler heb. Als ik ergens in een winkel ben, dan zoek ik ook altijd op kerst LP’s dus mocht je er eentje hebben en kwijt willen. Stuur me een berichtje! Mijn favoriete kerst LP is denk ik wel die van Elvis Presley, zijn LP is denk ik wel de ultieme kerst LP die ik heb! Heerlijk het krakende geluid van zo’n grote muziek legende! Naast Elvis vind ik de Sound of Music ook heerlijk, deze verslaving komt vooral door Sjoerd! Ik heb nu een collectie van zo’n 15 kerstplaten en ik vind ze allemaal fijn, de nostalgieste is denk ik wel die van André van Duin. Heerlijk fout en zo herkenbaar van vroeger!

Bluetooth speaker

Ik heb een bluetooth kastje aan mijn boxen bevestigd boven de keuken. Ik kan hier door middel van bluetooth mijn spotify playlisten op streamen of lekker skyradio christmas station aanzetten. Het geluid is dan door bijna de hele woning te horen en je kunt het gewoon vanaf je telefoon bedienen. Ik vind het geweldig en houd er enorm van!

Wat is jou favoriete manier om kerstmuziek te luisteren? of luister je juist helemaal geen kerstmuziek?
Laat een reactie achter hier beneden! 🙂 

Merry Xmas
xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.