Christmas

☃ Kerstmuziek – Mag/kan je dat nu het hele jaar luisteren?

Het is vandaag 15 december, officieel gezien mogen we al 10 dagen “legaal” kerstmuziek draaien. Toch doe ik dit al wat langer dan die 10 dagen, maar mag dat eigenlijk wel? Want mag je het hele jaar wel kerst luisteren?

Kerstmuziek luisteren is mijn favoriete bezigheid!
Kerstmuziek luisteren is mijn favoriete bezigheid!

Ik moet eerlijk bekennen, na kerst luister ik nog zo’n 2 a 3 maand kerstmuziek door. Iedereen verklaard me eigenlijk voor gek, omdat kerst “al lang geleden is”! Maar ik vind kerstmuziek heerlijk.  Maar waarom is het niet akkoord om 3 maanden na kerst, deze muziek nog te luisteren? Je luistert nu toch ook muziek wat je draaide toen je 10 of jonger was? Backstreet boys en Spice girls zijn nog steeds op de radio.

Luister jij niet het hele jaar kerst muziek?

Nee, niet het hele jaar, maar het is wel close! Ik denk dat voor mij de enige maanden die kerstloos zijn, de maanden Mei, juni en Juli zijn. Drie maandjes waarin ik “normale” muziek draai die eeuwen geleden ook al hip was. Ik vind het best gek dat het niet het hele jaar acceptabel is. Want if you are in the mood, WHY NOT?

Ik ben voor om gewoon iedereen zijn ding te laten doen! Als je kerstmuziek wilt luisteren, dan moet dat gewoon het hele jaar acceptabel zijn! En daarom heb ik het volgende gedaan!

Spannend….

Ik ben inmiddels al even aan het verzamelen, maar mijn spotify playlist is behoorlijk intens aan het worden. Ik deel voor jullie de meest complete kerst playlist! Je kunt hier uren van genieten!
Je vind hier de All About Christmas playlist! Met meer dan genoeg muziek voor de kerstdagen en alle dagen er om heen! 🙂

Ga jij deze geweldige playlist volgen?

Merry X-mas!
xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.