Christmas

☃ Kerstmarkt Maastricht! – Waarom je daar heen moet gaan!

Afgelopen weekend ging ik naar de kerstmarkt in Maastricht! En vandaag vertel ik je waarom je daar dit jaar heen moet zijn geweest! Ik schreef er dit jaar een artikel over en heb ook wat kleine sneakpeaks toegevoegd!

Sfeer

De sfeer is heerlijk! Echt ik hou van deze knusse sfeer, het is niet een mega grote kerstmarkt. Er is alleen wel een reuzenrad, ijsbaan en heel veel lekkere kraampjes met chocola, eten en drinken! Leuke sfeervolle kraampjes met sjaals, mutsen en truien! Er is veel versiering en alles is met hout omhuld! Heerlijk!

Gezelligheid

Er werken allemaal leuk mensen! Heel aardig en willen graag een praatje maken. Je mag overal proeven en snoepen. En dat moet je ook zeker doen! 🙂 Because it’s lovely! De mensen achter de kraampjes zijn leuk, de mensen die er rondlopen wat minder. Iedereen heeft maar 1 doel, Shoppen, eten en weg. Bijna niemand neemt even de tijd om te kijken en te genieten! Iets wat je absoluut moet doen bij een kerstmarkt!

Schaatsen

Een echte kerstmarkt is er eentje waarbij je kunt schaatsen! En hier kan dit! Ik vind het helemaal geweldig! Hoewel we nog niet geschaatst hebben op deze baan, zou ik dat ergens deze maand nog best graag willen doen! Falco heeft nog nooit echt geschaatst en ik denk dat het beter is als we het eerst op een “echte” baan gaan proberen. Zo kan ik ook mijn eigen op maat gemaakte schaatsen gebruiken in plaatst van die nepperds!

Ben jij al naar een kerstmarkt geweest? En kies je dan voor eentje in eigen land of voor in het buitenland? Laat weten welke kerstmarkt jij het leukste vind en waar deze zich bevind! Ik ben erg nieuwsgierig naar jouw favoriet!

Merry Xmas,
xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.