Christmas

Kerstlampjes kopen, het is verschrikkelijk!

Zoals je vorige week kon lezen, hebben we een nieuwe kerst boom van 2 meter 10 hoog! Super leuk, maar daar moeten ook nieuwe lampjes in. Nou mensen, dat was me toch een hell! Er is veel te veel keuze! Wat ik uit eindelijk gekozen heb en waarom? Dat lees je vandaag!

De dag dat je besluit dat je nieuwe kerstboom lampjes moet hebben is ook gelijk de dag dat het drama begint. Want lieve mensen wat is er veel keuze! Eerst ging ik naar zo’n uitleg op een doosje, daar kwam al gauw uit dat ik minimaal 1500 lampjes nodig was. Dikke prima en nu?

Vereisten
Ik wist dat we warm wit licht zouden willen, dus al het witte en koude licht kon ik over slaan bij het uitzoeken. Toen was het nog maar de vraag wat voor lampjes we zouden willen, ik ben gegaan voor cluster verlichting, dit zijn veel lampjes op een korte string. 750 in 1 lampjes ding en toch presteren ze het om daar nog 400 verschillende varianten van te hebben.

” En toen vond ik de perfecte kerstlampjes. “

Want dit snoer is awesome, het is namelijk een connectable snoer! Dat betekend, dat wij 2 snoeren en een losse adapter hebben. Het leuke ervan? We kunnen het aan elkaar vast zetten, dus maar 1 stekker in het stopcontact. De snoeren zitten aan elkaar vast geplugd en vast gedraaid. Super handig en makkelijk weer op te ruimen!
Extra mooi aan dit snoer?  Aan een stekker kunnen zo’n 5 snoeren! Super handig voor als je een mega boom wilt!

Min puntje aan dit snoer? Het is wat gecentreerd. Ik denk dat ik volgend jaar nog een rustige variant ertussen door zou willen voor wat meer diepte.. Maar voor dit jaar was dit al een rib uit ons lijf qua de begroting. Deze lampjes waren namelijk nog best duur! Maar het effect mocht er zijn! want ze doen het super en kosten veel minder stroom als die ouden!

Wat voor lampjes hebben jullie in je boom?

xx Froukk

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.