Updates

Kan het alsjeblieft September zijn?

Nee, ik vind het niet leuk als de tijd snel gaat. Maar dit jaar heb ik toch even behoefte om door te knallen en een fast forward te doen naar september.

Volgende week is de laatste week van augustus. Mensen, ik heb er niet heel veel zin in. Werken met turnen is super leuk en daar heb ik wel zin in, werken bij DX is ook super leuk en daar heb ik ook wel zin in.

Maar..

Volgende week heb ik allebei, op de zelfde dag. van 9.15-13.00/14.00 werk ik bij DX, om daarna in een keer door te rijden naar de Turnhal om te werken tot 20.30/21.00. Dat is ongeveer 12 uur per dag. Help me.

Ik weet nog niet hoe ik het ga doen, maar ik kijk er enorm tegen op. Ik heb niet echt vrij gehad, dus dat zal de komende week helemaal lastig worden. Ik ben vrij moe na beide werk dingen, maar dat is moe als ik 1 van de 2 doe. Nu doe ik beiden en vraag ik mij af hoe ik ‘s avonds mij voel.

“Ik kan gewoon een week niet sporten!”

Daarnaast, kan ik dus een week! niet sporter. Nog een grotere Hell, daar moet ik dus ook nog iets op verzinnen. Maar aan de andere kant is sporten in zo’n drukke week misschien ook niet het slimste idee. Hoe ga ik dat met eten doen en met mijn maandelijkse feestje? (ja, dat staat voor volgende week op de planning, in dit soort momenten mis ik mijn pil tijd.)

Ik ben dus nu al aan het bedenken wat ik waar en hoe ga doen, ik ben er nog niet uit, maar het zal vast goed komen. Toch zou een tijdmachine nu geen overbodige luxe zijn. Please fast forward naar 1 september!

Hoe zou jij dit doen in een drukke week?

xx Froukk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.