Thoughts & Tips

Je niet altijd even op je gemak voelen..

Soms heb je periode’s dat je je prima voelt waar je bent. Maar soms ook niet, zo zit ik nu ff in zo’n moment. Even wat minder op mijn gemak. Er is zoveel gaande qua oud en nieuwe dingen, dat je soms gewoon oncomfortabel bent in je eigen doen en laten.

Elke dag is anders, elk persoon is anders. Maar hoe je met dingen omgaat is exact hoe jij bent. De hele f*cking quarantaine heb ik mij super positief gehouden en energiek. toch ben ik sinds gistermiddag leeg en op. Ik heb ff een negatieve stem in mijn hoofd en daar probeer ik tegen te vechten. Toch wil dat niet helemaal lukken. Je niet op je gemak voelen is okay. Je zult het moeten accepteren dat jij je zo voelt, ook al wil je dat niet altijd.

Wees lief voor jezelf, geef jezelf de ruimte en laat je gevoelens toe. Wil je huilen? Huil dan. Wil je lachen of juist in stilte zitten? Doe dat, het is namelijk helemaal okay om je emoties te voelen. Uiteraard is het niet altijd leuk om in emoties te zitten. Maar soms moet je lijf even voelen dat het okay is om niet lekker in je vel te zitten. Na regen komt zonneschijn, ook jouw happy face komt wel weer.

Vandaag neem ik de dag ervoor, zorgen dat alle emotie’s gevoeld zijn en weer op hun plekje staan waar ze normaliter zijn. De rust in de drukte vinden en overzicht aan mijzelf gunnen. Het komt wel weer, het is niet erg en ik probeer het positief in te zien. Deze blog is mijn reminder ook een beetje.

Lieve jij, wees lief voor jezelf, ook als het even wat minder gaat. Uit eindelijk komt het allemaal wel goed, laat emoties toe maar wees echt lief tegen jezelf in zo’n tijd. All will be fine..

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.