Product reviews

Je kunt maar beter voorzichtig zijn.

Het leven geeft je vele dingen die kostbaar zijn, betaalbare dingen maar ook onbetaalbare dingen. Liefde is bijvoorbeeld onbetaalbaar, maar sommige dingen kosten ook geld. Het is maar net waar je waarde aan hecht.

Ik vond op zo’n thee-zakjes spreuk, welke 3 dingen zijn het kostbaarste bezit van je? Zonder na te denken: iPhone, Macbook en mijn bed.
Die laatste moest ik wel om lachen. Alles kan mij wel gestolen worden, maar mijn bed, iPhone en MacBook zijn mij toch wel heilig. Ik zou niet weten wat ik zonder deze 3 zou moeten. Mijn bed heeft de verhuizing goed overleeft dus daar kan ik lekker in dromen. Mijn iPhone is vervangen een dikke maand geleden en Mijn Macbook gaat nu zijn 3e jaar bijna in.

Bescherming van mijn iPhone en Macbook zijn van groot belang. Uiteraard wil deze graag langer mee nemen dan ze bij een ander mee gaan. Voor mijn iPhone gebruik ik een siliconenhoesje, maar voor mijn MacBook had ik nooit een “hoesje” gevonden die betaalbaar was en kwalitatief goed! Tot ik een prachtig exemplaar van Hoesjedirect.nl mocht uittesten.

Ik was toch wel sceptisch, samenwerkingen betekenen niet altijd dat je kwaliteit krijgt. Toch was ik zeer verrast dat het product snel binnenkwam, paste en ook nog eens heel stevig is. Hij klikte gemakkelijk op mijn laptop en ziet er prachtig uit! Wel merk je dat de cover er voor zorgt dat het scherm iet wat zwaar is nu, dus voorzichtig zijn met open klappen en dicht klappen van je MacBook. Als dat de enige minpuntje er aan is, dan is dat echt nihil! En dat is dus echt heel prettig, want de hoes is zo mooi qua kleur en stevigheid! Plus het logo van Apple komt er nog doorheen! Naast mijn toffe MacBook cover hebben ze ook de meest mooie iPhone 12 hoesjes hier!

Ik ben erg blij dat ik een van mijn kostbaarste bezitten nu veilig mee kan nemen zonder dat ie lelijk word van krassen of iets dergelijks.
Heb jij een hoes om je laptop?

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.