Lifestyle

Ja, ja ja! Hij komt naar Nederland!

Nee lieve mensen, ik heb het niet over Sinterklaas. Hoewel dat ook niet meer lang duurt, vind ik deze hij veel leuker! Want mijn grote idool komt naar Nederland! Michael Bublé komt namelijk naar naar ons koude kikkerlandje. En ik deed een sprongetje in de lucht van blijdschap!

Michael Bublé
Al sinds ik muziek kan luisteren, luister ik naar deze geweldige zanger. Mijn ontspanningsmuziek, mijn emotie muziek en mijn happiness muziek. Ik word zo intens gelukkig als ik zijn muziek luister. Iedereen om mij heen weet dit ook, ik denk eerlijk gezegd dat ze wellicht eerder gek van me worden. But I don’t mind. Maandag ga ik proberen om kaarten te krijgen voor zijn concert. Een uitdaging, maar ik denk dat ik het wel voor elkaar krijg.

Zijn Cd’s, kerst shows, LP’s en zelfs een foto van hem. Ik heb het in ons huisje staan. Toch ontbreekt er nog 1 ding en dat is dat concert. Ooit ging ik naar john Mayer en dat was zo’n Eye opener. Ik hoop dat ik dit zelfde ervaar met het concert van Michael.
Wie weet, vele concerten die ik bij gewoond hebben zijn nooit van een speciaal iemand geweest. Tot nu.

” Michael Bublé in Nederland is een droom!”

Gek genoeg heb ik nooit kaartjes gekocht via ticketmaster, dat is dus iets wat ik wel spannend ga vinden. Ruim op tijd klaar zitten. Random reader bij de hand, macbook aan de lader, telefoon bij de hand. Dan wordt het maar hopen dat het lukt. Want o mensen wat zou het mijn dag maken! Enige nadeel is wel dat we dan een jaar moeten wachten. Een jaar voor dat het zover is. Zaterdag 2 november 2019.

Maar niet te vroeg gaan juigen, maandag kan ik kaartjes bemachtigen. Mocht iemand ervaringen met ticketmaster hebben, deel ze dan hier onder. Ik kan alle tips wel gebruiken!

Wish me luck!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.