Health

Ja hoor, ik ben vanaf nu echt oud!

Toen het nog niet gebeurd was, was ik er altijd een beetje humoristisch over. Maar afgelopen zondag kwam ik tot een schokkend punt in een mensen leven. Ik ben nu echt oud! En voor dat je een oordeel geeft, lees even verder! Het is echt heftig namelijk!

Want ja lieve mensen, ik kwam dit weekend tot een openbaring. Eentje waarvan ik nooit verwacht had zo heftig op te reageren als dat ik nu deed. En je zult je nu vast afvragen wat er gebeurd was. Nou lieve mensen, ik ontdekte afgelopen zondag mijn eerste grijze haar.

Ik was in shock, niet subtiel maar gewoon echt enorm in shock. Ik wist niet wat ik hier mee moest. Had ik dan toch mijn vaders genen?  – Kleine kant notitie, mijn vader was al grijs op zijn 21e – Waarom had ik niet mijn Beppe haar haar? Waarom moest ik nu al grijze haren hebben? Kan ik er wat aan doen?

“Kan ik er iets aan doen?”

Je begrijpt mijn stress, ik had het niet meer. Iets waarvan ik nooit verwacht had dat het zou gebeuren. Waarom streste ik hierover? Dat was toch helemaal niet nodig? Ik word ouder en dat is helemaal okay. Maar dit enorme teken maakte me van slag. Eerlijk gezegd had ik nooit verwacht dat ik zou stressen. Waarom wou ik dit niet zien? En hoe kon die haar (recht op mijn voorhoofd) ineens wit zijn? Zomaar op eens!!! Werd dat in één keer wit? Of groeit deze er al een tijdje? Waarom zag ik hem niet eerder?

Vandaag heb ik nog niet de juiste antwoorden gekregen. Wel heb ik mijn haar geverfd. Dit zat overigens al in de planning. Maar voor mijn gevoel moest het nu ook gewoon weer. Back to my black roots.

Heb jij al een grijze haar gevonden tussen je eigen haar? En hoe reageerde je?

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.