Christmas

Is het al kerst?

NEEEE, helaas niet.. vandaag schrijf ik waarom ik zo verlang naar kerst! Het is namelijk meer dan een “doodnormale feestdag’, lees vooral verder!

Over zo’n 93 dagen, dan is het feest. Maar voor mij begint alles eigenlijk nu al! Want lieve mensen, de voorpret is wellicht nog wel 10 keer leuker! Nu is het vooral nog plannen, bedenken en klaarmaken! Maar straks richting november, dan kan ik de boom op gaan zetten! Het huis in sferen maken. Ja mensen. Dat doe ik al in november!

Het is de sfeer, het gevoel en de liefde voor samen zijn. Ik vind het heerlijk genieten als het huis een warm bad is geworden. Nu met de herfst in aantocht wordt het al beter in huis, wat extra kaarsjes, wat warmere kleuren in huis. Heerlijk genieten al!

En stiekem al best regelmatig een kerstmuziekje aan! Want als er iets is wat ik regelmatig aan zet, dat is het mijn kerstplaylist wel! Een playlist met op dit moment 1029 kerst liedjes in de lijst (goed voor 56 uur en 52 minuten aan kerst muziek!) Er komt nog steeds meer muziek bij in deze lijst, een groeiende lijst!

Kerst hangt samen met sfeer en gevoel

Naast sfeer en muziek, vind ik gevoel enorm belangrijk. Warmte gevoel, een knus gevoel, een liefdevol gevoel. Ja echt. deze periode in het jaar is voor mij echt een periode met meer liefde, knuffels en warmte! Het is fijn om samen thuis te zijn met kaarsjes aan en een kopje thee!

Maar ja dat zijn de 3 hoofdredenen waarom ik zo intens veel zin in kerst heb. Voor sommige een lastige vraag om te beantwoorden, maar voor mij dus iets minder lastig! Het is gewoon fijn mensen!

Houdt jij ook zo enorm veel van kerst? Of valt dat reuze mee? Laat hier beneden in de reacties weten hoe gek jij van kerst bent!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.