Christmas

Is het al kerst?

Mensen, ik gooi het er uit, ik ben klaar met de zon! Ik ben toe aan de herfst en aan kerst! Nee ik schaam mij niet, het is no shame! Mooie zomer gehad, meer zin in de komende periode!

Ja, het is vanaf vandaag is het nog maar 119 dagen! Honderd negentien dagen tot kerst! Ik kan oprecht niet wachten, ik draai mijn kerst muziek in de avond. Ben al aan het bedenken waar ik ons inpak papier weg haal en welke cadeau’s ik voor Falco zou moeten halen.

Ik vond de zomer top hoor, onze vakantie was fijn! Werken in de zon was heerlijk en relaxen en nu weer aan het werk zijn is ook top. Maar dan mag het weer wel om slaan! Ik hou van cozy avonden, met kaarsjes een kleedje en lekkere truien en vesten.

Samen met falco op de bank, filmpje kijken en lekker je weg trekken in de knusheid van ons huisje. Kaarsjes zijn wel echt heerlijk, ik kan niet wachten tot er weer heerlijke pumpkinspice kaarsen zijn! Heerlijk! Ik kan daar dus echt van genieten!

” Kerst is bijna om de hoek!”

Herfst en kerst, pumkinspice en kerstbomen, pompoensoep en kerstkoekjes. Ik krijg ook spontaan zin om te koken, bakken en lekkere dingen klaar te maken. Want de smaak van kerst en herfst is echt het lekker! Samen met de geur uiteraard, want lekkere eten betekend ook lekkere geuren!

Wat is jouw favoriete seizoen van het jaar? Is het lente, zomer of winter? of net als mij herfst en kerst? Ben je meer iemand van pasen of vind je hemelvaart geweldig?

Nu moet ik toch echt gaan afronden, ik moet zo naar een lange dag werken tegemoet en loop alles weer uit te stellen. Ik zie jullie donderdag weer! Hopelijk zal het zomerweer dan ook eindelijk op zijn!

xx Froukk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.