Personal

I’m back.. en hoe!

Hi, ik zal mij even voorstellen. Ik ben Froukje, eigenaresse van deze blog. Na een flinke tijd afwezigheid, ben ik weer back ik blog land! Ik had de rust even nodig.

Vaak merk je het wel, gaande het seizoen slaat de vermoeidheid toe. Meestal bikkel ik door en neem ik geen rust. Toch merkte ik dit keer dat mijn lijf niet meer energie had voor alles. Ik besloot wat gas terug te nemen en een pas op de plaats te doen. Mijn werk was belangrijker dan mijn blog. Tevens als mijn gezondheid.

Nu heb ik de hele maand juli gebruikt om alvast wat vooruit te schrijven, zo ervaar ik straks niet gelijk weer volle bak de druk! Lekker weer opbouwen naar mijn favoriete hobby. 

Je bent back, maar wat heb je nu de afgelopen maanden gedaan?

Nou, aller eerst hebben we een uitvoering gedaan. Iets wat best wel veel energie heeft gekost, maar mensen wat was het een succes! Geweldig gewoon wat we met zijn allen hebben neergezet! Voor en na de uitvoering hadden we nog verschijnende wedstrijden, iets waar we uiteraard vol gas voor gegaan zijn.

Toen na de uitvoering, de laatste wedstrijd was geweest. Merkte ik dat ik nog steeds geen nieuwe energie had. Ik was misschien zelfs nog wel meer moe. Ik kreeg vakantie werk erbij en dat resulteerde in een ander ritme qua werk, sport, slaap en eten.

Inmiddels ben ik met Falco ook nog 9 dagen naar Tenerife geweest. Hier zul je later meer over lezen. Want mensen wat was dat een gave vakantie! Ik heb enorm genoten en vond het heerlijk om even echt vrij te zijn.

Nu na Tenerife ga ik gelijk weer aan het werk en in de avonden het nieuwe seizoen voorbereiden, wat over een kleine maand is het alweer zover, dan gaan we weer los! En ik heb er ongelofelijk veel zin in!

Voor nu stop ik met schrijven,
Ik spreek jullie snel weer!

xx Froukk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.