Personal

Ik word zo enorm enthousiast van waar ik werk!

Jemig mensen, Na 2,5 jaar struggles met besturen en dergelijke, kan ik eindelijk zeggen dat ik zoveel energie krijg van waar ik nu werk. Ik ben echt in een goede plek en word daar dus enorm enthousiast van. Ik zal je vandaag vertellen hoe dit komt!

De gezegde: Na regen komt zonneschijn. Is niet meer dan toepasselijk in mijn situatie. Het komt echt allemaal goed als je er zelf maar in blijft geloven. Hoewel dat geloven soms erg lastig was, merk ik op dit moment dat het goed van me was dat ik dat deed!

Bestuur
Ik heb een top bestuur! Echt waar, het is een hele duidelijke samenwerking, we weten exact wat we aan elkaar hebben en hoe we elkaar kunnen inzetten. Ook wordt er genoeg gezelligheid bij gehaald zodat we het oprecht goed samen kunnen vinden.  Ook wordt er super goed geholpen als ik ergens tegen aan loop en er wordt goed gecheckt of ik niet teveel hooi op mijn vork neem. En dat laatste is wel iets wat ik nog niet eerder meegemaakt heb.

Kinderen
Die kids die ik lesgeef, wat zijn die goud waard zeg. Harde werkers, 95% van de tijd super enthousiast en prachtige talenten! Ze pakken tips op en werken hard om zichzelf steeds beter te maken. Genieten kun je wel zeggen. Ook als je met een gek idee komt dan zijn ze altijd wel bereid om het een kans te geven! Wat een verschil met voorheen!

” Ik wordt oprecht enthousiast van mijn werk!”

Ik kan oprecht zeggen dat ik op dit moment enorm geniet van mijn werk! Qua gevoel, voel ik me energiek en positief. Elk moment is genieten en ik wil me elke dag een beetje beter/slimmer en creatiever maken. Verdieping is iets wat ik heel lang niet op zocht. Op dit moment doe ik niet anders, ik moet mezelf bijvoorbeeld gewoon dwingen om na het werk niet werkerigs te doen! En dat vind ik naast lastig, enorm fijn!

Hoe gaat het bij jullie? 
xx Froukk

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.