Health

Ik sportte voor het eerst zonder shirt.

Een beetje bloot tonen is voor mij oprecht wel een dingetje. Ik voel me namelijk 90% van de tijd nog niet comfortabel met mijn lijf. Toch sportte ik laatst zonder shirt en vandaag vertel ik je er alles over!

Ik ben best wel onzeker over mijn lichaam, zijn mijn billen niet te groot. Mijn heupen te ding en mijn buik te slap. Ik sport dan ook het liefst in een lange legging met een groot los shirt.

Maar 2 weken terug was het gewoonweg een keer te warm. Ik had al een 3/4 legging aangedaan en een hemdje wat strak zat ipv los. Toch was het tijdens de workout zo intens warm, dat ik voor het eerst sinds ik gestopt was met turnen mijn shirt uit deed. Ik heb de workout dus afgemaakt in een sport BH. En dat was best een dingetje.

Toch ben ik blij dat ik dit durfde, ik schaamde me niet en dat betekent dat ik mijzelf in een goede omgeving heb gezet. Iets waar ik mijzelf nog niet helemaal zeker van was toen ik begon met Crossfit.

Vroeger vs nu.
Vroeger moest het dunner, smaller en lichter om goed te worden. Consequent was je met je gewicht bezig om maar de beste kunnen worden en hoe fijn is het dat die focus eindelijk weg is bij mijzelf. Voor het eerst sinds jaren durf ik te zeggen dat ik mij weer prettiger begin te voelen in mijn lichaam.

“Sterker, fitter en dat zonder shirt!”

Ik merk dat ik sterker word en dat ik meer aan kan! Mijn spieren beginnen te werken en zowaar al her en der zichtbaar te worden, iets wat ik enorm fijn vind om te zien en te voelen. Ik word elke keer een beetje beter en dat vind ik een zeer prettige ontwikkeling!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.