Lifestyle

Ik ruimde mijn kerstboom op..

Ja mensen, gisteren was het zover. En hoewel Falco het er nog niet volledig mee eens was.. Besloot ik onze kerstboom de deur uit te doen! Nu pas? Ja, nu pas en ik zal je vertellen wat ik daar van vind!

Ik hou van kerst, niet een beetje maar mega veel. De kerstboom komt dan ook al vroeg het huis in. Eind oktober/begin november ga ik het hele huis altijd in sferen maken en dat is een van mijn favoriete bezigheden zoals jullie wellicht al wisten.
Maar er bestaat dus echt een kerstboom-loze periode in ons huisje. Iets wat je wellicht niet geheel kunt voorstellen. Maar toch echt zo is!

Het opruimen van de boom daar in tegen heeft nooit een vast moment. Vaak gebeurt het pas als ik mijn zinnen niet meer op de boom heb gezet. Als ik rust in het huis wil, ruimte en adem space. Dan is het vaak tijd om de boom op te ruimen en gisteren was het dus zo’n dag. Al was het me al eerder in het hoofd gekomen hoor. Maar toen had ik geen tijd.

“Wat geeft de kerstboom opruimen voor gevoel?”

Ik vind het heerlijk als de boom er staat. Maar de rust die ik er voor terug krijg als de boom weg is, is toch wel heel fijn. zeker met het oog richting de meest drukke wedstrijd periode die er is. Naast dat het me rust geef is het ook wel even fijn om geen kerst in huis te hebben. Zo kan ik veel meer uitkijken naar de tijd dat het weer zo ver is dat de bomen op mogen! Want dat is toch wel de leukste periode!

Alles staat nu netjes geordend in de berging. Deze 6 dozen met kerstspullen (incl bomen) hebben de komende tijd een duistere periode in onze berging.

Wanneer ruim jij altijd je kerstboom op?

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.