Health

Ik moet eigenlijk gewoon nooit meer een vakantie hebben!

Wat een rare titel, Ik weet het! Maar ik meen het ook echt. Misschien moet ik maar nooit meer vakantie hebben. Elke keer als ik het wel heb, dan gaat er namelijk iets mis. Zo ook deze keer en ik zal jullie er meer over vertellen!

Vorige week dinsdag liet ik een Outer conch piercing zetten! Super tof, het ging super goed met de piercing en ik had er weinig last van. Training geven ging ook helemaal prima, geen last van. Ik kon prima zo lesgeven.

Donderdag ging het wel een ietsiepietsie mis. Niet heel heftig. Een kleine botsing, waar mijn oor een beetje op reageerde. Doordat het deel waar mijn piercing zat al dikker was dan de rest van mijn oor, had ik al een langer staafje. Toch door de kleine botsing is mijn oor wat gaan zwellen. Dit resulteerde in een te kort staafje. Dus hop naar de piercer en een langer staafje gekregen. De zwelling trok weg en ik vond het erg prettig.

Tot dat.. 
We bij mijn ouders aan het klussen waren. Mijn piercing bleef aan de voorkant hangen aan iets. en trok dus in mijn oor. De hele achterkant zat in mijn oor! Iets wat uiteindelijk in het ziekenhuis met een sneetje in mijn oor er uit is gehad. Nu een dikke dag later, zit ik op de bank – zonder piercing – met een antibiotica kuur.

“Ik ben zo’n intense pechvogel, zo vlak voor de vakantie”

Waarom, waarom, waarom? Elke vakantie is er wel iets wat er mis gaat. De ene keer gaat dit fout, dan weer dat, dan zus en later weer zo. Het is altijd zo vanaf 5 dagen voor de vakantie tot 5 dagen in de vakantie, dan gaan er veel dingen fout.

Iedereen wordt er knetter gek van en dit is inclusief mijzelf. Want hoe kan ik ooit veilig dingen voor een vakantie doen, als het toch allemaal fout gaat? Het is eigenlijk niet eerlijk! 
Heb jij dat ook wel? Dat je altijd om dezelfde periode ongeluk hebt?

xx Froukk

P.s.Wat betreft deze piercing, hij komt er gewoon weer hoor. Ik laat mijn oor goed genezen en dan zet mijn piercer hem weer terug! 😉

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.