Updates

Ik heb er zin in!

Ja hoor, nog een paar dagen en dan begint het nieuwe seizoen! Super leuk! En ik heb er enorm zin in!! vandaag vertel ik je waar ik allemaal zin in heb! Want afgelopen 2 jaar was het toch wel een beetje anders!

Komend seizoen sta ik weer eens voor allemaal nieuwe uitdagingen! Een extra club in een andere provincie, een recruit bijbaantje bij een bond en mijn eigen bedrijf in werking gaan stellen! Allemaal spannende maar erg leuke dingen!

Extra club
Bij mijn huidige club kwamen een aantal veranderingen waar we niet zoveel aan konden doen. Hierdoor moest ik wat uren opvullen bij een andere club. Gelukkig was die zoektocht niet zo heel ingewikkeld door het extreme trainers tekort. Het zorgde er wel voor dat ik nu in 2 verschillende provincies werk. Lastig? Alleen met wedstrijden, maar dat werkt zich uiteindelijk ook wel weer uit..

Recruiten
Ik ga aan “het werk” bij een bond, een hele lichte functie op vrijwillige basis. Iets wat ik niet erg vind in deze functie. Het is namelijk iets wat heel erg matcht met mijn toekomst dromen. Of ik hier meer over kan vertellen? Nu nog niet! Wellicht in de toekomst, maar a.t.m. nog niet! Sorry! Ik kan je alleen vertellen dat het super gaaf is en ik zeker weet dat ik heel veel kan leren!

Maar ik heb nog meer!

Mijn eigen bedrijf
Zoals jullie weten heb ik mijn blog mijn bedrijf gemaakt. Het komende seizoen zullen daar grote stappen in gemaakt worden. Ik heb een aantal grootse ideeen die het komende jaar in werking gesteld gaan worden. Het is allemaal nog pril en ook hier kan ik niets over zeggen.. Maar mensen, kinderen! Ik ben zo enthousiast!!!!

Zoals je begrijpt komen er super leuke dingen aan en ben ik enorm excited! Ik hoop dat jullie ook allemaal leuke dingen in het vooruitzicht hebben waar je zin in hebt! Het wordt weer een leuke periode, met vele ballen die ik omhoog moet houden!!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.