Health

Ik heb een nieuwe liefde..

De titel lees je goed. Ik heb een nieuwe liefde en mensen wat ben ik er blij en gelukkig mee. Lees gauw verder voor meer info!

Ja hoor, je bent ge-clickbait! (Hoe schrijf je dat überhaupt?) Falco en ik zijn gewoon nog samen en ik heb geen ander vriendje, mocht je dat nu denken.
Wel heb ik een nieuwe liefde, een sportende liefde en daar vertel ik je vandaag wat meer over.

Crossfit
Sinds een 1,5 maand doe ik aan Crossfit, je weet wel die sport die zo intens zwaar is! Nou ik kan je bevestigen, het is zwaar. Ik heb enorm veel spierpijn, maar mensen ik vind het super super leuk! Echt genieten met een hoofdletter. Ik ben oprecht verliefd op deze sport en ik zal je vertellen waarom.

Knie en Pols.
Mijn knie en mijn pols zijn zure appels in mijn sport carrière, deze twee appels waren daardoor ook vaak de boeman als ik een nieuwe sport ging proberen. Toch gaat het tot dusver goed bij Crossfit! En daar ben ik super blij mee! Oké, het squatten is nog wat angstig als het diep moet en handstand pushups kan ik er nog niet zo veel. Maar geen pijn die anders is dan spierpijn dus dat is sowieso een plus!

“Crossfit is mijn nieuwe sport liefde”

Uitdaging.
Vanuit het turnen is een uitdaging wel nodig, ik heb verschijnende sporten geprobeerd. Allemaal viel het tegen. Wandklimmen was wel leuk, maar weinig uitdaging na een paar keer. Ook miste ik daar het turnstukje wel een beetje en dat heb ik bij Crossfit toch wel gevonden. Daarnaast heb ik ook een paar doelen gezet voor mijzelf, deze houd ik nog even voor mijzelf maar zullen nog volgen!

Overigens betekent het niet dat ik ga stoppen met lesgeven, ik Crossfit voor mijzelf, turntraining lesgeven is wat mijn passie is en zal blijven! Hoe tof is het dat ik zelf weer kans sporten naast het lesgeven? Het is voor mij een droom die weer uit komt, want na mijn operaties had ik dit niet verwacht.

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.