Coaching

Ik heb een mobiel voor de turnhal!

Super fijn, ik heb sinds kort een mobiel in de turnhal! En mensen ik ben er super blij mee! Waarom ik dat heb? Ik vertel je er vandaag meer over.

Je kent dat vast wel als turntrainster, met al die oefeningen op vloer, moet je vaak heftig veel CD’s wisselen. Super onhandig. Ik stapte over op een MP3- USB, ging wel oké, maar werkte niet ideaal. Toen ik bij mijn huidige club kwam ben ik gaan switchen naar mijn eigen mobiel. Super makkelijk omdat ze het snel kunnen aanklikken. Tot ik een timer nodig was, foto’s wou maken en filmpjes van de meiden wou maken.

Dan hadden ze geen muziek en dat was best wel een dingetje. Gelukkig kreeg mijn moeder een nieuwe mobiel, super handig aangezien ik dan haar oude kon overnemen. En die ligt nu in de turnhal, met spotify voor achtergrond muziek en straks tijdens wedstrijd oefeningen met de vloermuziek.

“Nu kan ik mijn eigen mobiel, bij mij houden”

De meiden weten allemaal hoe een mobiel werkt, ik kan ze laten zien waar de vloermuziek staat en dan redden ze zichzelf, zo hoef ik niet altijd heen en weer te lopen om de muziek aan te moeten zetten. Dat is namelijk niet heel handig als je alleen bent.Naast dat het super praktisch is dat ik gewoon kan filmen met de mijne, is het ook handig qua privé, dat de mijne gewoon bij mij is. Voor heen kwamen er nog wel eens appjes binnen, en dat kunnen die meiden soms bewust, soms per ongeluk lezen. Niet heel handig! Nu is dat stukje ook privé en scheelt het mij enorm veel tijd, en ontspanning!

Hoe spelen jullie de vloermuziekjes af? Doen jullie het nog “ouderwets” met CD’s of via een USB? Of al net zo hip als ik via een mobiel?

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.