Travel

Ik ga op reis en neem mee..

Binnenkort gaan Falco en ik lekker op vakantie naar Kroatië, maar wat zijn mijn top 4 essentials om mee te nemen op reis?
Iedereen heeft wel een aantal dingen die je mee brengt op vakantie! Zouden er in mijn rijtje verrassende items zitten, of ben ik eigenlijk best wel voorspelbaar?

– Camera’s
Ja, meervoud van camera. Want ik neem er meer mee dan 1. Mijn nikon D3300 gaat mee, Mijn vlog camera en mijn 360 Camera! 3 camera’s om al het mooie te kunnen samenvoegen. Misschien gaan we zelfs wel vloggen! Wel is het handig om nog mijn SD kaartjes te legen. Dus als je dit leest; REMIND ME ER EVEN AAN! DANKU

– Kladblok
Ik neem altijd een kladblok mee, voor gedachten spinsels, dingen die ik anders wil doen etc. Hoewel mijn macbook mee is, vind ik soms schrijven belangrijker dan  typen. Het is toch wel eens prettig om ergens je gedachten neer te kunnen zetten. Schrijven kan super ontspannend zijn, en dat is voor mij wel echt van belang op vakantie!

– Een goed boek!
Hoewel ik dramatisch ben in boeken, probeer ik toch een boek mee te nemen naar Kroatië, lekker wegtrekken in de zon ergens op een terras lijkt me namelijk heerlijk! Welk boek? Ik denk het boek van Edith of de subtle art of not giving a F*ck. Misschien neem ik beide boeken ook wel mee, dat besluit ik met het inpakken gewoon!

“sommige essentials zijn belangrijk op reis!”

– Opladers!
Hoewel ik wel een soort van social media detox ga doen, wil ik wel altijd bereikbaar zijn. Een zwangere vriendin is een van de redenen. Daarnaast wil ik gewoon bereikbaar zijn, je weet maar nooit of er iets gaat gebeuren. Maar, alles gaat wel zo veel mogelijk op lock!

Wat moet er persee met jouw mee op vakantie? Laat het weten in een reactie!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.