Ik ga een cursus volgen – Online meditatie!

Ik ga vrijdag beginnen, een online cursus voor meditatie. Via een online platform ga ik mediteren en opdrachten doen. Waarom en wat het inhoud? Toutes la Vie bood mij deze cursus aan, een stapje dichter bij mij zelf komen is het doel! Levelen en tevreden zijn met mijzelf.

Wat houd deze cursus in?
Ik krijg 4 online meditatie/cursus momenten van 1,5 uur. Hier leer ik van alles over meditatie, de achtergrond en praktische tips voor het mediteren! Super fijn om dit alles te krijgen in combinatie met persoonlijke begeleiding. Want wie weet is dit voor mij wel het punt waarop het consequent mediteren goed gaat lukken! πŸ™‚ Ik krijg een meditatie planner, tips en trucs en een groep van mannen en vrouwen waarmee ik ervaringen kan uit delen! Super leuk om dit traject samen in te stappen!

Waarom wil ik dit doen?
Mediteren is onder andere zorgen dat je je hoofd leeg krijgt, iets wat ik graag op eigen kracht zou willen kunnen. Ik kan wel eeuwig om hulp vragen, maar eigenlijk wil ik het het gewoon zelf doen. Iets wat iedereen eigenlijk wel zou willen, lijkt mij.
Zoals jullie allemaal weten, ben ik een grote fan van persoonlijke ontwikkeling en dat staat dan ook ten alle tijden bij mij hoog in het vaandel. Ik wil graag rust in mijn leven inbouwen en eens per dag of week een momentje voor mijzelf pakken en lekker mijn centrum opzoeken.

” Er is nog meer!! “

Na 2 lessen zal ik een update schrijven voor jullie. En aan het einde van de cursus zal er ook een winactie online komen. Dit betekend dat jij uiteindelijk zelf ook dit pakket kan winnen! Hoe tof is dat! Daarnaast zal er bij de winnaars ook nog wat extra’s zitten. Ik verklap niet meer dan wat ik nu doe, maar ‘ stay tuned ‘ is het juiste woord denk ik!

Ben jij al nieuwsgierig waar deze weg me naar toe zal lijden?

xx Froukk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.