Personal

Ik ben niet vlekkeloos

Ik kreeg laatst een anonieme opmerking op mijn blog, dat het net leek alsof mijn leven vlekkeloos ging. Nou sorry, maar dat gaat het echt niet altijd. En hoewel ik er niet altijd over wil uitwijden, gooi ik vandaag een artikeltje online hierover! Vandaag vertel ik je allemaal dingen die bij mij niet vlekkeloos gaan.

Mijn gezondheid.
Ik heb een lichaam wat al veel te voortduren heeft gehad, mijn knie gaat echt nog niet zo geweldig als dat ik hoopte. Elke week een stapje vooruit, kleine stapjes wel gezegd. Mijn spiraaltje bevalt ook niet echt, ik heb er buikpijn van en kan op slechte dagen soms niet eens recht opzitten. Vlekkeloos? Niet bepaald.

” My life is a big mess sometimes “


Mijn blog

Zoals je merkt blog ik heel sporadisch de laatste weken. Hoe dit kan? Ik heb weinig energie. Mijn lijf kost vooral veel energie, iets wat ik niet erg prettig vind op dit moment. Maar ik kan het loslaten, ik maak me er minder druk om. Ik heb het zeg maar geaccepteerd! Dus gaat mijn blog goed? Niet bepaald. Maar ik weet ook, als mijn lichaam wat meer energie heeft dan kan ik ook meer doen! En zo positief kan ik wel weer vooruit kijken!

De rest van mijn leven.
Iedereen maakt fouten, ik deed dat ook. Ik vertrouwde vaak de verkeerde mensen. Moest vaak tegen de muur lopen en leerde hierdoor wat ik wel en soms niet moet doen. Tegenwoordig gebeurt dit nog steeds, regelmatig loop ik op vele gebieden tegen de lamp. Inmiddels ben ik er minder stuk van als eerst. Ik kan het nu omzetten naar leerpunten. Hoewel dat soms nog best lastig is, komt het steeds meer voor dat het me lukt! Heerlijk gevoel is dat!

Verder is mijn leven echt niet perfect, er gaat van alles mis. Dingen en situaties waar ik enorm van leer op dit moment. Blijf mensen kansen maken en oordeel niet gelijk van de buitenkant. Dat scheelt enorm in iemands ontwikkeling!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.