Christmas

Ik ben jarig! (+ Winactie) GESLOTEN

Vandaag ben ik jarig. Ik vond 24 een prima leeftijd! 🙂 Maar ja het lot bepaald anders en daarom vandaag dit artikel, met een leuke WINACTIE voor jullie! Dus lees hem gauw door en kijk wat je kan winnen!

Mijn verjaardag en om eerlijk te zijn zit ik er helemaal niet op te wachten! Ik ben namelijk 25 jaar geworden vandaag! Maar ik wil helemaal nog niet 25 worden! Ik vond mezelf al oud toen ik 24 werd, maar nu ben ik super dicht al bij de 30! Niet cool! Eigenlijk wil ik graag terug naar de jaren dat ik 12/13/14 jaar was. Dat vond ik wel prima allemaal! 🙂  Want zeg nu eerlijk, wie wil er niet terug naar zijn jeugd? Het was altijd zo heerlijk ontspannend en ik vond het fijn dat ik niets moest!

Nu ben ik volwassen volgens de wet, moet ik werken voor mijn eten en huis en nog allemaal dingen doen die volwassenen doen! Maar soms wil je gewoon een dagje dat niet doen, lekker kind zijn en nergens druk over maken en lekker ontspannen je eigen ding doen! Heerlijk. Maar that’s not how it works!

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zo goed wist wat ik in dit artikel wou doen. Aangezien ik vorig jaar mijn beste vrienden iets liet schrijven. Maar dit jaar toch maar niet, ik heb heerlijk genoten dat ik dit jaar lekker relaxed naar mijn verjaardag ging! 🙂 Prima periode dus!

Winactie!

Ook heb ik dit keer weer een winactie voor jullie in petto! En niet zomaar een winactie! Je kunt namelijk iets super gaafs winnen! Ik heb namelijk een Mistery Holiday Box voor jullie samengesteld! Deze box zal bestaan uit heerlijke spulletjes, om te eten, ontspannen en lekker van te genieten! Zoals je kan zien op de foto is dit een massieve box en kun je er aardig van genieten!

Wat moet je doen?

Laat een reactie hier beneden achter met wat jij denkt dat er sowieso in deze Mistery Holiday Box zit en dat je wilt mee doen!

Mocht je meer kans willen maken, volg mij dan op social media! Hoe meer kanalen je volgt, des te meer kans je hebt om deze gave Mistery Holiday Box te winnen!!

– Volg me op Instagram (+1)
* Volg me op Facebook (+1)
– Volg me op Twitter (+1)

De actie sluit op 31 december om 10.00 uur en winnaar zal op 31 december bekend gemaakt worden om 12.00 op mijn Facebook pagina!

Voor nu ga ik lekker gezellig doen! Lieve mensen bedankt voor al jullie gezelligheid! En tot snel!

Merry Xmas
xx Froukk

12 reacties

 • Christa lindhout

  Van harte gefelciteerd. En er is niets mis met 30. Ik voelde het niet hoor.
  Je hebt nog 5 jaar dus geniet van je jeugd. Zei de oude vrouw van 36 ?
  Ik denk dat er wel iets in je box zit wat te maken heeft met turnen? En anders zitten er heerlijk kerstkransjes in. Jamjamjam

 • Jeske Boonen

  Van harte! Ik gok dat er iets in zit om het jaar 2018 gezond te beginnen. Maar ik hou wel van verrassinfen dus ik doe mee ???

 • Ajuna

  Van harte gefeliciteerd! In de box zit denk ik lekkere chocolaatjes, thee, en dingen om van te genieten tijdens het douchen ?
  Ik vind 30 niet oud hoor. Midden in je carrière!

 • Naomi

  Van harte!! Ik denk dat er chocolade in de box zit, of iets lekkers voor onder de douche, of iets dat met kerst te maken heeft?? Het lijkt me in ieder geval een heel leuk pakket! Volgensmij volg ik je via elk kanaal! 🙂
  Liefs Naomi

 • Rosita

  Ik wil hem wel winnen! Ik denk dat het iets typisch Froukje is. Dus het heeft iets met kerstmis te maken. Aangezien het in zo’n kerstpakketdoos zit, zitten er kerstkoekjes in, warme sokken, een handige gadget voor je telefoon. Denk aan een USB oplaad zonnepaneel of iets anders geks. Daarnaast zit er een cakemix in om je eigen cake te maken. Ook zit er een kerstig koekblik in. Liefs!

 • Anita

  Ik denk dat er iets in zit wat met turnen te maken heeft. En je eigen gemaakte kerst cd(die met allemaal verschillende nummers om je kerst door te komen). Kerst chocola kan ook niet ontbreken natuurlijk. Vergeet niet dat je altijd 2 maand jonger bent dan ik, op na de 26!

 • Jean-Paul

  De felicitaties heb je al gehad, maar het lijkt me wel grappig mee te doen :-p

  Ik gooi een gokje op een kerst trui en ’n handig boek… voor in de keuken of vol algemene handige tips & tricks voor in het dagelijks leven, gezien je vlogs ook bomvol lessen staan als je tussen de regels door kunt lezen 🙂

  Alvast een fijn nieuw jaar!

  Grtz.

  JP

 • Christina

  Beetje laat maar niet minder gemeend. Van harte gefeliciteerd. Hoop dat je een leuke dag hebt gehad en dat je heerlijk verwend bent ????????

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.